Туристическият сектор е моят отбор в момента и аз ще

...
Туристическият сектор е моят отбор в момента и аз ще
Коментари Харесай

Зарица Динкова: Туристическият сектор е моят отбор

„ Туристическият бранш е моят тим сега и аз ще продължа да върша всичко допустимо той да просперира. Виждам че българският туристически бранш е все по-конкурентен, а той е основан на нововъведения, резистентност, на все по-високо качество и натъртва на преживяванията, които туристите у нас претърпяват ", сподели министърът на туризма Зарица Динкова в ефира на „ Дарик " радио.

Министър Динкова акцентира, че с помощта на обстоятелството, че българският туристически артикул става все по-добър, популяризирането му е все по-видимо. „ Въпросът е да сме все по-модерни във връзка с средствата за маркетинг и реклама, които използваме. Именно поради това направихме промяната в метода, по който се изразходват средствата за маркетинг и реклама по черноморските общини. С тази промяна самите общини могат да популяризират това, което считат за собствен максимален плюс ", съобщи още Динкова.

Министърът акцентира и икономическото значение на бранш „ Туризъм " освен за България, само че и за Европейския съюз като цяло. „ Но както виждаме той е извънредно нежен във връзка с събития свързани с мира, сигурността или пък естествени катаклизми. Трябва да вървим към непоклатимост и резистентност, по тази причина и на идната ни неофициална среща на министрите в Брюксел ще бъде подложен въпросът по отношение на опциите за финансиране, тъй като туризмът е визитката на всяка страна ", сподели още Зарица Динкова като акцентира, че това е непроменяемо обвързвано с марката, който постанова страната ни.

„ Адмирирам метода на вицепремиера Мария Габриел по отношение на „ Бранд България ", той е структуриран, образован и актуален. Габриел търси ангажираност и резултати, включвайки всички заинтригувани институции в този развой ", акцентира Динкова и добави, че марката на една страна е цялост от история, стопанска система, произвеждане и просвета.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР