Туристически визи за Русия от България не се издават към

...
Туристически визи за Русия от България не се издават към
Коментари Харесай

Русия е спряла издаването на визи за българи

Туристически визи за Русия от България не се издават към този миг. На процедура е спряна опцията да се пътува по всевъзможен метод от страна на българските жители.

Посолството на Руската федерация в София издава единствено визи за директни родственици, заяви БНР, като се базира на собствен източник. Няма информация дали това ще се промени в околните седмици.

До прекъсването на съветските консулски и визови услуги се стигна откакто българските управляващи изгониха 70 съветски дипломати и чиновници. Заедно със своите фамилии съветските представители отпътуваха от София на 3 юли с два специфични самолетни полета.

България сведе до нула опцията за действие на съветската дипломатическа задача в София, съобщи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС. „ Казахме, че те самите просто сведоха до най-малко, а може би даже до нула, не просто естественото (...), а каквото и да било действие на дипломатическата задача, въпреки всичко тя би трябвало да действа някак си “, сподели Захарова в ефира на „ Россия-1 “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР