Турист загина при атака на акула на оживен плаж във

...
Турист загина при атака на акула на оживен плаж във
Коментари Харесай

Турист загина при атака на акула на оживен плаж 

Турист почина при офанзива на акула на многолюден плаж във френската тихоокеанска територия Нова Каледония. 59-годишният мъж е плувал на към 150 м от брега на известния плаж в Нумеа, когато е бил атакуван, написа " Гардиън “.

Той е бил ухапан няколко пъти и получил е съществени рани по крайници и ръцете и Съобщава се, че е умрял на място. Това е третото нападение от акула в непосредственост до плажа Шато Роял в границите на три седмици. Двама души, плаващи наоколо, са изкарали потърпевшия на плажа, където незабавна помощ се е пробвала да го реанимират.

Местните медии оповестяват, че по това време доста хора са били във водата и са станали очевидци на нападението, което е провокирало суматоха. Властите са затворили множеството плажове в региона.

На 29 януари 49-годишен плувец беше тежко ранен от акула в региона, а няколко дни по-късно беше атакуван и сърфист. Нова Каледония, която се намира на юг от Вануату, е на към 1200 км източно от Австралия. Тя се подрежда на 13-то място в света по сбор набези от акули.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР