Турист, който е издълбал името си и това на приятелката

...
Турист, който е издълбал името си и това на приятелката
Коментари Харесай

Българин осквернил Колизеума

Турист, който е издълбал името си и това на приятелката си в 2000-годишния Колизеум във видео, гледано от милиони, е фитнес инструктор, който живее във Англия, разкрива MailOnline. 27-годишният Иван Димитров, който също се назовава Иван Хокинс, беше сниман от камерата на американския курортист Райън Луц, до момента в който издълбава с връзка ключове думите „ Иван и Хейли 23 “ в тухлената зидария.


Роденият в България Иван беше в Рим с дългогодишната му другарка Хейли Брейси, на 33 години, предишния уикенд. Служителите останаха гневни от безсмисления вандализъм и дадоха обещание да издирят виновника. MailOnline откри, че Иван, който е родом от Ловеч, работи като фитнес треньор в Бристол, само че и като водач на доставки. Смята се, че Хейли ръководи личен бизнес за спортно хранене и двамата живеят дружно в предградието Кейншам, близо до фитнес залата Лонгуел Грийн, където Иван е треньор.

Случаен минувач снима господин Димитров, фитнес инструктор от Бристол, до момента в който издълбава имената в каменните стени на 1937-годишната постройка благодарение на връзка ключове предишния петък, 23 юни. В изказване, оповестено през вчерашния ден следобяд, представител на карабинерите сподели: „ След следствия по тъжба, показана от администрацията на Colosseum Park, карабинерите в кординация с прокурора на Рим, идентифицираха посредством обичайни следствия и фотографско съпоставяне, лицето обвинено, че е отговорно за гравирането на личното си име и това на партньорката си в Колизеума. Карабинерите са открили, че това е двойка, мъж и жена, живеещи в Англия.

Райън разгласява видеото онлайн, откакто се натъква на Иван, облечен в синя тениска и къси панталони, до момента в който обезобразява тухлената зидария. Райън споделя: „ Ти съществено ли? Това е шибано, дребосъче. Глупавое “.

Отличителен черен състезателен часовник с кръговиден циферблат на китката му съответствува с този, който Иван носи на страницата си във Facebook за фитнес тренировки. Хейли, която е облечена в бяло и носи раница, остава с лице към стената. При намесата на Райън, Иван просто се обръща и му се усмихва безумно, преди да насочи вниманието си към издълбаването на името си и това на Хейли на стената.

Географът Райън разгласява фрагментите на уеб страницата Reddit и клипът му бързо стана вирусен, единствено в YouTube той беше гледан над 220 000 пъти. Имаше и неодобрение от страна на публични лица в Рим, а гневният министър на културата на страната Дженаро Санджиулиано сподели: „ Смятам за доста съществено, неприлично и симптом на огромна непочтителност екскурзиант да опорочи едно от най-известните места в света, историческо завещание като Колизеума, с цел да гравира името на годеницата си “.

Колизеумът, считан за едно от седемте чудеса на актуалния свят, е обект на международното завещание. Това е дружно с 54 други италиански обекта, които съставляват историческия център на града. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР