Тунингованата певица Андреа ще е до Кубрат Пулев по време

...
Тунингованата певица Андреа ще е до Кубрат Пулев по време
Коментари Харесай

Андреа плътно до Кубрат в Лондон, ще бъде до него и по време на големия бой

Тунингованата певица Андреа ще е до Кубрат Пулев по време на най-важния мач в кариерата му. В събота вечерта Кобрата излиза против Антъни Джошуа за международната купа по бокс в тежка категория. 

Сблъсъкът в Лондон ще е пред едвам към 1000 фенове, а измежду от тях ще е и някогашната обичана на боксьора ни. Нещо повече - певицата ще бъде до Кубрат по време на целия му престой в Лондон. Тя отпътува за британската столица дружно с него. Русокоската сама се изаде, качвайки стори в Instagram от самолета.

" Тръгваме ", бе текстът към късото клипче. 

При идването им в хотела, целият щаб на Кобрата бе тестван за COVID-19, а от резултатите стана ясно, че всички са негативни и подготовката за огромната вечер може да продължи по проект. 

До момента Андреа не е била на нито един мач на Кубрат отвън България. Певицата нееднократно е споделяла, че изживява тежко мачовете на Кубрат и по тази причина предочита да ги гледа сама вкъщи. Този път обаче тя ще е до него за най-важния му дуел. Най-важен, тъй като победа го изстрелва с орботата на великите в този спорт, а възможна загуба - ще постави завършек на фантазията му за боксовия връх, а евентуално и на кариерата му като цяло.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР