Тук цял ден се споменават думите мафия, задкулисие и борбата

...
Тук цял ден се споменават думите мафия, задкулисие и борбата
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ се опитваха да ни купят, три пъти ми готвиха преврат в БСП

Тук през целия ден се загатват думите мафия, задкулисие и битката с тях . Била съм народен представител, водили сме яростни борби със задкулисието и Борисов цели пет години. Познаваме им всички обноски. Опитваха да ни купуват, омаскаряваха ни. На мен три пъти ни вършиха вътрешен прелом .

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова от парламентарната естрада. " ГЕРБ ни предложиха през 2017 поста ръководител на Народното събрание. Този пост се търгува оттогава. Бойко Борисов ми предложи на мен поста, с цел да няма съпротива . Тогава споделих, че Българска социалистическа партия не се предава и продава за постове ", уточни тя.

" Така, че на персонален тил съм изпитала всичко от задкулисието. Не се продадохме и по тази причина продължаваме в този момент в държавното управление на Кирил Петков. Такова политическо озверяване , каквото се случва тук в последните дни, не съм виждала макар богатия ми опит. Разрушително, без грам мисъл какво ще стане на следващия ден, вдругиден, по какъв начин народът ще изкара зимата. Разрушавате, само че няма опция ", добави Нинова.

" Възраждане ", " ИТН ", Движение за права и свободи и ГЕРБ - това е избора и алтернативата. Виждали сме в годините всевъзможни безпринципни сделки . Но задаващата се на хоризонта различна коалиция - тя няма нито кардинална, нито ценностна стойност . Как се съчетава желанието на " Възраждане " за овакантяване на НАТО и Европейски Съюз с блестящо атлантически заявените полезност на Движение за права и свободи? Как се съчетава желанието да се събори моделът ГЕРБ с желанието да една от партиите да остане с този модел?, запита Корнелия Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия изясни, че макар кардиналните другия с някои съдружни сътрудници те са образували държавното управление, тъй като имат обща цел. " Тя е битката със задкулисието, което се окопити в последните седмици . Задкулисието има единствено една цел - пари на гърба на народа. ГЕРБ записаха корупцията в законите и по този начин я узакониха и я направиха ненаказуема ", счита тя.

Корнелия Нинова съобщи, че районен съд Македония е изкуствено повдигната като тематика, с цел да може през това време " безнаказано някои хора да крадат ". " Който и да изберете за ръководител на Народно събрание, той към този момент е дамгосан като изборът на задкулисието. Поставяте леке върху Народното събрание. Какво ще стане като свалите Минчев? Опитвате се да свалите и държавното управление другата седмица - добре. И какво ще стане - ще имате ръководител за три седмици. Ще хвърлите страната в безпорядък и апетит през зимата ", безапелационна беше тя.

На финала на изявлението й, Нинова беше бурно приветствана както от съпартийците си, по този начин и от премиера и членове на държавното управление, които станаха на крайници .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР