Тук сме, за да бъде чут гласът ни - да

...
Тук сме, за да бъде чут гласът ни - да
Коментари Харесай

Нешка Робева: Джендър идеологията по-тежко от бомбите ще избива нашите деца

" Тук сме, с цел да бъде чут гласът ни - да не допуснем да бъдем въвлечени във война. Но нашият митинг е и против налагането на една идеология, която по-тежко от бомбите ще избива децата ни - джендър идеологията ", съобщи Нешка Робева, която е член на Инициативния комитет за провеждането на референдум против джендър идеологията в учебно заведение пред жители в Ботевград. Тя се включи в Похода за мир, проведен в доста градове на страната. 
На 26 април, дружно с още знакови лица и публични престижи у нас, Нешка Робева поддържа самодейността на Българска социалистическа партия това да стане национална идея и поддържа осъществяване на народен референдум, в който българският народ да каже склонен ли е да се допусне популяризирането на различен пол, с изключение на мъжки и женски, и смяна на пола на малолетни в учебните заведения и детските градини.
" Имаме поддръжка измежду хората, тъй като отбраната на българските деца и семейство, на нашите обичайни фамилни полезности е идея на всички ни ", обявиха ръководителят на Българска социалистическа партия в Ботевград Николина Цолова и социалистът Борис Дренов.
Опашка от десетки жители, които желаеха да се подпишат в референдума против джендър идеологията се извиха в доста градове на страната. Жителите на Варна, Русе, Търговище и Пловдив споделиха твърдо " не " на образование, образование и агитация, свързани с смяна на пола и с концепции за различен пол, друг от мъжки и женски, измежду деца и възпитаници в просветителната система на България.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР