Тук ще откриете всичко необходимо за забързания ви, но и

...
Тук ще откриете всичко необходимо за забързания ви, но и
Коментари Харесай

Колекциите на BOSS Casual и DKNY в TRIA CITY CENTRE приковаха погледите

Тук ще откриете всичко належащо за забързания ви, само че и съвременен метод на живот

На партерното равнище в TRIA CITY CENTRE ще откриете голямо многообразие от облекла и аксесоари от новите сбирки на международните марки BOSS Casual и DKNY. До края на седмицата продуктите ще се оферират със специфична отстъпка.

Можете да носите BOSS Casual при всеки мотив . От бизнес срещите, до облеклото през уикенда и съществени неща за спорт, марката предлага облеклата и аксесоарите, от които се нуждаете, с цел да посрещнете провокациите на всекидневието със жанр.

Всичко, което би трябвало да знаете за марката

BOSS предлага изискани, съвременни сбирки, фокусирани върху качеството и дизайна, с цел да основат безукорен външен тип. BOSS Menswear и Womenswear доближиха статута на икони в модата и в този момент включват и ежедневни, и спортни облекла, представяйки цялостен дрешник за забързан съвременен метод на живот.

 

DKNY

Вдъхновена от щерка си Габи, Дона Каран основава DKNY през 1989 година като по-млада, по-достъпна дифузионна линия, която работи дружно със съществуващия ѝ лейбъл.

В TRIA CITY CENTRE ще откриете най-новата сбирка на стилната къща и ще почерпите ентусиазъм за личния си жанр във всички основи аспекти от живота – от бизнеса и всекидневието, до вечерните тоалети. Брандът се отличава с елегантни линии, акценти от цветове, внимание към детайла и красиво ушиване.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР