Цялото семейство на Тончо Токмакчиев се сблъсква отблизо с COVID-19

...
Цялото семейство на Тончо Токмакчиев се сблъсква отблизо с COVID-19
Коментари Харесай

Обичан български актьор едва преборил коронавируса

Цялото семейство на Тончо Токмакчиев се сблъсква от близко с COVID-19 и то с плашещата му страна. Той, брачната половинка и майка му постъпват в болница, само че избира да резервира безмълвие и да не споделя в медийното пространство за притеснителното си здравословно положение.

Тончо изкара извънредно тежко заболяването, само че надалеч по-лесно в съпоставяне със брачната половинка и майка си. Първо го болни ставите, след което вдигнал температура, почнал да кашля и му се запушил носа. Стигнало се до хоспитализация.

Майката на артиста изкарала 10 дни под лекарско наблюдаване, само че същинската неволя била при брачната половинка му. Близо 20 дни медицински екип следи от близко положението ѝ и не дават огромни очаквания на фамилията. С доста страдания и терзания, въпреки всичко фамилията минава наред през подлия вирус.

Тепърва ще си вършат проучвания, с цел да видят имат ли някакви провали на белия дроб и останалите органи. Тончо поучава всички да повярват във вируса, така кат не е елементарен грип, както се успокояват огромна част от популацията. Твърдо е " ЗА " имунизациите и когато пристигна неговият ред - сигурно ще си я сложи, написа още Блиц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР