Цялата страна страната осъмна със сериозен снеговалеж и силен северозападен

...
Цялата страна страната осъмна със сериозен снеговалеж и силен северозападен
Коментари Харесай

ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Тежка зимна обстановка в страната

Цялата страна страната осъмна със сериозен снеговалеж и мощен северозападен вятър, което докара до затруднено придвижване, паднали дървета и липса на електричество в редица обитаеми места.

Добрата вест е, че преваляванията последователно ще стопират, като това ще се случи най-късно в Североизточна България. Там обстановката е и най-тежка, тъй като количествата сняг ще са обилни, а виелиците ще продължат до късно вечерта и ще се образуват преспи.

„ Има проблем с отопление “, написа Димитър Чанев

„ Тръгнахме 22:45 часа както беше по разписание, само че малко по-късно влака спря, тъй като имало проблем в системата “, споделя Димитър Чанев. 

26.11.2023 08:36:45

Силен вятър и изобилен снеговалеж в Североизточна България

Силен вятър и изобилен снеговалеж затрудняват придвижването  в Добрич и Силистра. Предупреждението е хората да не излизат на открито, в случай че това не е неотложно.

В град Добрич и близките обитаеми места е лимитирано придвижването на моторни транспортни средства над 12 тона

„ Обстановката в региона внезапно се утежни към 3:15 часа. За 10 минути дъждът се трансформира в мразовит и влажен сняг. Вятърът беше плевел и продължава да е подобен “, изясни Георги Стратиев, шеф на регионалното пътно ръководство в Добрич.

26.11.2023 08:36:04

Тежка зимна конюнктура в Шумен и Разград: Има затворени третокласни пътища

Тежка пътна конюнктура в област Разград . Заради нулева видимост, в резултат на мощен вятър и снеговалеж всички републикански пътища са затворени за придвижване още в тъмните утринни часове на неделния ден.

Има нулева видимост поради снеговалежа

От Областното пътно ръководство оповестиха, че няма подадени сигнали за закъсали коли, само че има такива за паднали клони и дървета по пътищата. Цялата налична техника работи.

26.11.2023 08:33:30

13 региона в София останаха без ток поради мощния снеговалеж

13 региона в София останаха без ток заради силния снеговалеж. Аварийните екипи ва сдружението работят за премахване на повредите. 

Градският превоз се движи при зимни условия

26.11.2023 08:32:17

Времето у нас: Снеговалежи, мощен леден вятър и виелици

Днес ще духа мощен северозападен вятър, с който ще продължи да нахлува леден въздух. Валежите от запад на изток последователно ще стопират, най-късно, до края на деня и в Североизточна България, където към момента количествата ще са обилни, виелиците ще продължат и ще се образуват преспи.

Максималните температури ще са сред 0 и 5 градуса

След обяд облачността от запад ще стартира да се раздира и да понижава. Студено време с оптимални температури сред 0 и 5 градуса, в София - към минус 1 градус.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР