Цялата сага около участието на Алек Болдуин в новия филм

...
Цялата сага около участието на Алек Болдуин в новия филм
Коментари Харесай

Ето кой ще бъде бащата на Батман

Цялата сага към присъединяване на Алек Болдуин в новия филм за Жокера с Хоакин Финикс ни пристигна малко допълнително. Щеше да се получи сносно, в случай че Болдуин не се беше отказал от ролята си, само че към този момент имаме заместител.

 Алек Болдуин се отхвърли от новия филм за Жокера
Защо Алек Болдуин няма да бъде бащата на Батман

Натоварен график или има друга причина

Той идва в лицето на Брет Кълън , който ще бъде нагърбен със задачата да изиграе ролята на Томас Уейн - бащата на Брус Уейн (Батман), написа ComicBook. Когато Алек Болдуин се отхвърли от кино лентата съобщи, че най-малко 25 индивида могат да изиграят тази роля. Е, от Warner Bros. са намерили точния човек.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Warner Bros. Pictures (@wbpictures) на Сеп 17, 2018 в 9:52 PDT

Според скромното ни мнение, Брет Кълън ще пасне доста добре в облика на Томас Уейн. Гледали сме Кълън в сериала на Netflix Narcos , където ролята му на дипломат беше много добра. Кълън беше част и от сериала " Подли камериерки " . Той има и директен допир до Батман, тъй като е взел участие в " Черният рицар: Възраждане " (2012 г.).

 Първи фрагменти на Хоакин Финикс като Жокера
Първи фрагменти на Хоакин Финикс като Жокера

Снимките на продукцията започнаха в Ню Йорк

След като към този момент видяхме по какъв начин ще наподобява Хоакин Финикс като Жокера ни е доста забавно с каква визия ще бъде показан Брет Кълън. Очакваме кино лентата по кината през октомври 2019 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР