Цяла България знае, че Сащо Кадиев вече е сгоден за

...
Цяла България знае, че Сащо Кадиев вече е сгоден за
Коментари Харесай

Сашо Кадиев настръхна след коментар на гаджето си след годеж...

Цяла България знае, че Сащо Кадиев към този момент е благоприятен за гаджето си Ивелина Чоева. Благодарение на всекидневните си появи по bTV водещият на „ Преди обед ” изясни всичко за предлагането за брак, само че несъмнено от своята позиция. Коментарът на майка му Катерина Евро „ Саше, може ли при жива майка да се жениш! ” също обиколи уеб страниците и обществените мрежи.

Но какво в действителност мисли по въпроса бъдещата младоженка Ивелина Чоева? Тя е позната освен с хубостта си, само че и с интелигентността си, качествата си на добър огранизатор и със мощната си гражданска позиция, написа Vihrogon.



Дни след годежа си Ивелина Чоева разгласява видео, което е коментар към традицията на обещанията и дилемите, които всеки си намисля за Нова година. Чоева наподобява леко объркана и фрустрирана от бъдещето, обвързвано с новия ѝ статут на сгодена жена. След това обаче като декор се появява като тон известен откъс от обществените мрежи, който гласи:

„ Ти си основателят, сценаристът и режисьорът на своята житейска история. Можеш да правиш каквото ти харесва ”. Запленена от това увещание Ивелина Чоева стопира да написа в дневничето си.



Независимата и леко неангажирана позиция на годеницата му, накара Сашо Кадиев обществено да ѝ зададе въпрос под формата на коментар: „ Мечтай и за нас в дневничето, нали “, написа Кадиев, с цел да е ясно дали всичко сред двамата е наред. Отговорът на Чоева обаче беше съвършен:

„ Много хубави неща те чакат от листата “

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР