Цял отбор звездни бебета се родиха в последните месеци у

...
Цял отбор звездни бебета се родиха в последните месеци у
Коментари Харесай

Състезанието на VIP майките: Коя колко бързо се възстанови след раждане?

Цял тим звездни бебета се родиха в последните месеци у нас. Вече даже ни е мъчно да посочим кое беше първото! 

И до момента в който дечицата порастват, звездните им майки се възвръщат. Но по какъв начин?

Никол Станкулова

Синоптичката роди Теа в края на предходната година. Без никакъв хранителен режим за седмица съумя да смъкна 11 кг. - толкоз, колкото е качила през цялата бременност. " И аз не знам по какъв начин го направих ", показа тя и добави, че тежи 55 кг.

Мелани Ширкова

Жената, родила Агуая, дъщерята на рапъра Венци Венц, към този момент се снима по бански. И има за какво! Бебчето се роди преди два месеца и поради, че майка му не се появява пред медии, нямаме концепция по какъв начин е постигнала фигурата си, само че се възхищаваме.

Антония Петрова-Батинкова

Миската обича да се хвали с достижения в Instagram. Така да вземем за пример се похвали, че за две седмици е свалила 11 кг. и е във формата от преди забременяването. По думите й това се дължи на кърменето и естественото раждане.

Александра Богданска

Моделката не е обявявала обществено какъв брой е свалила, само че очевидно е в чудесна форма. Толкова добра, че се върна към професионалните си задължения. 

Мона Гочева

Едва седмица след раждането тя се похвали с 12 свалени кг. Коремът пък й се топял с всеки минал част. 

Наталия Кобилкина

Сексоложката роди преди по-малко от 10 дни, само че благодарение на вярата, че тялото ще се възвърне бързо и елементарно, сега й оставали единствено 2 кг. да смъкна, с цел да доближи началното си тегло.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР