Цветя и рози, щастлив семеен живот, безкрайни почивки, втори меден

...
Цветя и рози, щастлив семеен живот, безкрайни почивки, втори меден
Коментари Харесай

Пипнаха го: Карен замахва да удари Златка!

Цветя и рози, благополучен фамилен живот, безкрайни почивки, втори меден месец

Горе-долу по този начин разказва любовния си и фамилен живот Русата Златка с Карен Хачатрян. Двамата се изфукаха, че са на отмора в Тайланд, дружно с двете си деца.

С тях била и детегледачка, с цел да се грижи за синовете на Златка.Съпрузите възнамерявали в екзотичната страна да останат цели двадесетина дни, с цел да избягат от студеното и неприятно време у нас.

За да покаже какъв брой са щастливи с някогашния тенисист, Златка снима по какъв начин двамата са на масаж  и се кефят от прекарването.

Само че вместо да е удовлетворен и  благополучен, с озверяла физиономия Карен замахва против Златка,  а плеймейтката остана безмълвна.

За да е по-автентично, русокоската пуска фрагментите онлайн и не можа да стопира агресивното държание на мъжа си. Та този път фукнята й изигра неприятна смешка, кодошат се в мрежата.

Вероятно Златка Райкова, към този момент Хачатрян, ще опита да замаже грозната преживелица, само че горчилката остава.

Дали толкоз скоро след сватбата Карен постоянно си позволяла да замахва против Златка и тя към този момент е пробвала шамарите му?И сладката глазура на фамилния им живот е единствено такава, а изпод е кухо и празно, питат се и почитателите й.

Инфо: Телеграф

 

Тагове: Карен Хачатрян Златка Райкова Русата Златка златка и карен Тайланд шамар Карен и Златка хачатрян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР