Цветовете са един от най-лесните начини да внесете позитивност в

...
Цветовете са един от най-лесните начини да внесете позитивност в
Коментари Харесай

Цветовете, които осигуряват добро настроение според Фън Шуй

Цветовете са един от най-лесните способи да внесете позитивност в дома си и да подобрите настроението си. Забелязахме обаче, че работата с цветове е сложна. Затова ви улесняваме да намерите позитивните цветове за дома съгласно Фън Шуй.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да координирате с осветлението и да се обкръжите с някои спокойни декоративни детайли или дребни растения, които носят позитивност.

Какво е цветна логика на психиката?

Цветовата логика на психиката е просвета за цветовете, свързани с човешкото държание. Целта на цветовата логика на психиката е определянето на въздействието на цветовете в ежедневния ни живот и решения. Всичко е в това кой цвят ни притегля, кой цвят ни принуждава да купим нещо и кой цвят ни прави спокойни и положителни за живота ни.

7 позитивни енергийни цвята за дома и тяхното влияние:

1. Жълто

Жълтите нюанси са свързани с връзката, самочувствието и силата. Като цяло, жълтото е позитивен цвят.

Ако обмисляте да обагрите дома си с „ бледожълто “, продължете. Тъй като бледожълтото наподобява приветливо и радостно. Светлите нюанси на жълтото имат силата да усилят паметта и равнището на централизация.

Психологически резултати на жълтия цвят:

- Отразява слънчевата светлина

- Събужда усеща на позитивност, оптимизъм, благополучие и лято

- Свързано и с нехаен метод на живот

- Жълто - позитивни цветове за дома

2. Червено

Червеното е един от цветове, които мозъкът ни чете най-бързо. Червените нюанси са свързани с сила, мощ и обаяние. Червеното подтиква нашите органи, обезпечава съвършена естетика и подтиква апетита. Но бъдете деликатни, когато избирате аления колорит, защото по-тъмният колорит може да понижи потребните му резултати.

Според Фън Шуй аленото е обвързвано с огнения детайл, затова можете да употребявате този цвят по стените на столова, хол, кухня и така нататък Червеното е мощен цвят, по тази причина не използвайте този колорит като преобладаващ колорит особено в спалните.

Червеното е цвят на висока сила и пристрастеност, тъй че можете да употребявате алено, когато се чувствате ниски или изтощени. Комбинирайте алено със спокойни цветове, с цел да имате по -благоприятен резултат.

Психологически резултати на аления цвят:

- Привлича вниманието

- Свързан със пристрастеност, сила, неспокойствие, заплаха и деяние

- Най-интензивният цвят, употребен за отразяване на най -силните страсти

 Използва се за „ апел за деяние “
 Жените в алено са по-привлекателни за мъжете Жените в алено са по-привлекателни за мъжете
Дами, в случай че желаете да накарате мъжете да се обръщат след Вас, носете алено. Резултатите от изследване на китайски учени демонстрират, че обл...

Насърчава ни да се оправим по-добре

 Червеното е щастлива цветова палитра

3. Лилаво

Лилавото е композиция от огнено алено и умерено синьо, което прави лилавото съвършен цвят, с цел да внесе позитивност в дома. Лилавото се употребява за генериране на медитация и нематериалност.

То основава съвършена атмосфера за спокоен самоанализ. Виолетовият е съвършен колорит за спалнята за възрастни. Ако мислите да обагрите стените си във виолетово, ви предлагаме да изберете светли нюанси като лавандула. Можете да употребявате лилаво в спалнята за спокоен и здрав сън.
 Това несъмнено са най-подходящите цветове за украса на жилището ви Това несъмнено са най-подходящите цветове за украса на жилището ви
Всички сме чували за практиките на Фън Шуй, които се следват за реализиране на благоденствие. Те са свързани с всевъзможни предмети от вкъщи.&...

Психологически резултати на лилавия цвят:

- Царски цвят

- Свързан с разкош, власт, достойнство, нематериалност и мъдрост

- При несъразмерна приложимост вкъщи може да аргументи отчаяние

- Прекомерната приложимост се отразява като надменност.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР