Цвети Стоянова шокира с признание в Инстаграм преди броени часове,

...
Цвети Стоянова шокира с признание в Инстаграм преди броени часове,
Коментари Харесай

Цвети Стоянова на косъм от смъртта отново, гимнастичката сподели за ужасна случка

Цвети Стоянова шокира с самопризнание в Инстаграм преди броени часове, включвайки се онлайн, с цел да опише за ужасна преживелица, която за малко да я убие. В първото си живо включване в обществените мрежи Стоянова описа, че се е разминала на косъм със гибелта, откакто автомобил едвам не я блъска на пешеходна пътека. Във видеото, което е с дълготрайност от един час, Цвети описа, че през днешния ден е жива и здрава, само че може би това не е по никакъв начин инцидентно:

" Ако през днешния ден имам достойнството да съм жива и да съм тук, може би не е инцидентно. Днес за следващ път Господ ме резервира жива в една доста тегава обстановка ", описа още в самото начало на видеото Цвети Стоянова. 

Виж още:

Гимнастичката била на голяма пешеходна пътека, на която тръгнала да пресича, само че видяла, че се е засилил рейс и решила да застане на пешеходната пътека, само че без потегля. " Не одобрявам хора, които стоят на пешеходната пътека и чакат. Човекът спря, аз потеглих и тъй като съм съзнателен жител, взех решение да се забързам в пресичането си ", споделя Цвети, само че тъкмо тук следва най-неприятната част:

" Един човек потегли да изпреварва по трамвайните линии. Спрях и съумях да се върна ", споделя Цвети, като добавя, че водачът е набил спирачки, само че зад него имало друга кола, която не съумяла да спре и са се блъснали. " Човекът наби спирачки, а индивидът зад него не можа и го удари. Аз се разминах на косъм, няма и косъм ", споделя Цвети, която била в безспорен потрес от създалата се обстановка. 

Виж още:

Гимнастичката споделя, че напоследък следи извънредно доста безразсъдни водачи. Не се оправдава и споделя, че е млад и некомпетентен водач самата тя, само че счита, че е значимо да се съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата. Цвети описа още, че преди месец тя била от другата страна - като водач и е щяла да блъсне жена на пешеходна пътека. " Извиних ѝ се 100 пъти, само че не слязох да ѝ кажа нищо, защото цялата треперех ", споделя гимнастичката, която даже имала възприятието, че била на сантиментри от дамата.

" Целият лайф е, с цел да помоля хората да карат по-внимателно на пешеходни пътеки ", декларира още тя. По време на живото включване Цвети приказва и за други неща, едно от които е, че приготвя нова линия бижута и няма самообладание доста скоро да има опция да покаже, само че и опише повече за това. Ние се радваме, че Цвети наподобява толкоз добре и за благополучие се е разминала от нещо по-сериозно. Присъединяваме се към апела на гимнастичката ни, която моли да се кара по-внимателно и съгласно обитаемото място.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/malvinkamm/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР