Цвети Петрова - жената на Криско, е твърдо решена да

...
Цвети Петрова - жената на Криско, е твърдо решена да
Коментари Харесай

Криско, спиш ли: Цвети Петрова се пусна чисто г@ла, изкърти нета! (СНИМКИ)

Цвети Петрова - дамата на Криско, е твърдо решена да предизвика. Въпросът обаче е кого - дали непознатите мъже, или личния си подобен, с който от много време са ту на приливи, ту на отливи. Знаем, че двамата с рапъра се разделяха на няколко пъти и някогашната стюардеса триеше общите им фотоси от профила си.

Към сегашния миг те са сякаш дружно като се демонстрираха с честитка за Новата година, само че държанието на Цветелина е необичайно. В началото на връзката й с Криско тя в никакъв случай не си е разрешавала да се държи фриволно, камо ли да се съблича по мрежите.

Е, в този момент го направи и то с голяма ненаситност като пусна цяло клипче. На видеото г@лата Крисковица се разтапя от кеф и то в мъжки ръце. Тя е на масаж, на който споделя, че върви всяка неделя. Само че масажистът е мъж, а не жена, както означават почитатели на рапъра.

" Има толкоз доста масажистки, само че твоята баш в мъжки кунки отиде. Внимавай и си опичай акъла, че от неделя на неделя, да не стане всеки ден, а след това и различен да я завива нощем ", майтапят се зевзеци в нета.

Реално обаче опасността е налице, още повече в случай че връзките сред двамата продължат да бъдат в " студената гама ".

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР