Цветелина Каменова е родена в София, завършва журналистика и връзки

...
Цветелина Каменова е родена в София, завършва журналистика и връзки
Коментари Харесай

Кармичната любов– астрологичен анализ от астролог Цветелина Каменова

Цветелина Каменова е родена в София, приключва публицистика и връзки с обществеността в Нов български университет. Над 10 години се е занимавала с реклама и продажби в огромни рекламни организации и малките екрани.

През последните 14 години Цвети интензивно се отдава на заниманията с астрология, приключва разнообразни курсове и осъзнава, че единственият метод да се усъвършенства е посредством действителна процедура с хората. Започва да прави разбори на натални карти на близки другари и по този начин практикува. Отделя голяма част от денонощието си за четене, търсене и намиране на информация и дотам се увлича, че трансформира астрологията в главното си занятие. В момента най-вече върша съвещания с клиенти, разнообразни уебинари и образования. Автор съм в списание " Жената Днес ” и " Новото Познание ”.

***

Обичам те, не те обичам..

Добре пристигнали в света на кармичните взаимоотношения и звездите.

Какво се случва с мен? Сърцето ми пламти, стомахът ми се свива под лъжичката.

Случвало ли ви се е в даден миг да сте щастливи дружно,а в идната да крещите един на различен?

В един миг го прегръщате буйно, в идващия се кълнете, че можете да го убиете.

И въпреки всичко, макар възходите и паденията,асансьорните настроения идващи от Уран наподобява, че постоянно се връщате назад в клопката на връзката си с него или нея.

Идвайки на Земята всички ние претърпяваме най-малко една кармична връзка в живота – това е част от пътят на душата.

Но въпросът е по какъв начин да разберем дали дадена връзка е кармична? Каква е задачата на кармичните връзки? И здравословно ли е да останете в такава или не?

В Астрологията има дял, който разучава и проучва дадени проблеми, и цялостни трендове под въздействие на кармичното минало. Кармата дефинира какво желание сме имали, какво деяние сме направили в минал живот и какво е следствието, насъбрано като познание или товар в днешно време.

Кармичната връзка разказва връзка сред две души, която се е възродила в този живот от предходно олицетворение (т.е. минал живот). Тук постоянно в моята работа аз залагам на Синастрична астрология  – Това е извънредно значим дял от астрологията. Той касае  взаимоотношенията сред хората (любовни, другарски, делови).

Кармичната и Синастрична астрология могат да ни покажат какви връзки сме имали в минали животи с въпросната душа, каква е задачата на връзката, която сме имали и каква е " незавършена работа ", и неразрешени проблеми все още. След, което задаваме новата стратегия и по този начин в този живот ние сме натоварени да " почистим " тази карма за обогатяването и еволюцията на Душата.

Иначе казано, кармичните взаимоотношения са връзки, които са част от  Договорите сред душите, основани, преди да се родят на този свят.

Независимо дали имаме вяра в Астрологията, която изследва пътя на душата, кармичните взаимоотношения (най-малкото) могат да се преглеждат като благоприятни условия за научаване на значими житейски уроци.

Важно е да отбележим, че кармичните взаимоотношения не пораждат единствено сред влюбени двойки, те се срещат и измежду другари, членове на фамилията, деца и даже сътрудници от близкото ви обграждане.

Астрология, карма и сродни души

Сродните души са хората в живота ни, с които се свързваме на надълбоко равнище.

Връзката със сродна душа се усеща нежна, дълбока и лесна. Пламъкът близнак, въпреки това, е огледалото на нашата душа.

Връзката с пламъци близнаци се усеща интензивна и трансформираща: тяхната цел е да ни оказват помощ да преминем през духовна интеграция и промяна.

Обичайно е да се бъркат кармичните взаимоотношения с връзките с пламък близнак. Понякога двете вървят ръка за ръка. И въпреки всичко като цяло връзката с пламък близнак е предопределена да ни помогне повече, в сравнение с да ни навреди и е необичайност.

Отново има тънка граница сред помощ и щета. Понякога, да вземем за пример, нещо, което ни вреди, в последна сметка може да ни помогне и противоположното.

Например, в случай че връзката ви е като влакче на ужасите, това евентуално е кармично. Но в случай че имате разногласия и драми от време на време- коя връзка няма, това евентуално е кармичен урок, който сте в развой на учене.

Духовно събуждане и кармични връзки

Кармичните взаимоотношения  са врата към по-дълбок напредък, разширение и независимост. Колкото и да са дразнещи и разстройващи, те са опция да се върнем към себе си за това кои сме и хората, с които имаме контракт освен това олицетворение са принадлежности на кармата.

Повечето кармични връзки не са изключително приятни и лесни. Ето и някои маркери, които съм извела на база моят професионален опит с цел да ви оказа помощ да се ориентирате по -лесно:

Много мощно привличане

В момента, в който се срещнат двете души се случва мигновено различаване и активиране на кармични процеси. Усещането е, че все едно сте залепнали за него или нея. Всичко ви наподобява магнетично и предопределено.

Започвате да създавате взаимозависимост един към различен

Просто не можете да бъдете един без различен. Чувството да стоите настрани става мъчително.

Качвате се на влакче на ужасите

Колкото повече време прекарвате дружно, толкоз повече се задълбочава прочувствената комплицираност. Вие се люшкате сред обич, ненавист, сласт, омерзение, смях и гняв. Върховете са доста високи, а спадовете са доста ниски и тягостни.

Постоянна драма

Както страстите ви подскачат нагоре-надолу, по този начин и връзката. И двамата наподобява притегляте или създавате драма и играете несъзнателни игри един с различен.

Висшият ви аз стартира да ви изпраща сигнали

Интуицията ви стартира да се включва и чувството за тежест, дискомфорт или боязън седи в дъното на стомаха ви. Дълбоко в себе си не можете да се отърсите от възприятието, че нещо не е наред във връзката ви. Опитвате се да игнорирате това възприятие, отхвърляйки го като параноя или нелепост.

Страх ви е

Да се чувствате уязвим с него или нея е в действителност плашещо.

Сексът

В полов проект имате гореща, интензивна и дива връзка. Никога през живота си не сте изпитвали подобен необикновен секс. И въпреки всичко по-късно усещаме, че нещо липсва. Връзката е възхитително плътска, само че и пристрастяваща, защото ви държи заседнали на едно и също остаряло място.

Хамстерът- повтарящи се цикли и модели

Едни и същи отрицателни модели не престават да се появяват, без значение какъв брой си мислите, че сте ги " преодоляли " дружно. Или те не поддържат своята страна във връзката, или вие сте пасивни.

Трудно поддържате връзка

Нека си признаем, вие двамата не сте най-хубавите комуникатори. Има доста неизказани догатки, предубеждения, преценки и бързо прескачане на изводи. Когато сте се пробвали да поддържате връзка намерено, това просто не е проработило по метода, по който сте възнамерявали, колкото и да се пробвате.

Гняв

Във всеки един миг вие двамата сте като кибрит, който единствено чака да бъде разпален. Единият от вас ще се стреми да тушира този яд (който се трансформира в ярост), а другият е податлив да експлодира, когато възникне неспокойствие. И двамата имате специфичен метод да си натискате бутоните.

Скелет в дрешник

Той или тя е в положение да извади и най-сенчестите ваши  същества и постоянно сте шокирани от тяхното и вашето държание. Понякога  се чудите " Кой съм аз/кои са те в действителност? " Въпреки обстоятелството, че изваждат най-лошото във вас, не можете да си визиите живота без тях. Просто не желаете да го пуснете.

Загуба на сила

Да бъдеш в тази връзка е уморително. Чувствате се душевен и прочувствено изтощени към тях, само че има възможност да се обвинявате за тези усеща.

Истината е, че в случай че се чувствате непрекъснато изтощени, процесът на привършване към този момент е почнал. Връзката просто не е обещано да продължи и в последна сметка ще се почувствате принудени да напуснете.

Ценностна система и прочувствена просветеност

Вие толерирате отрицателно държание от тяхна страна, което в никакъв случай не бихте позволили с различен човек. Може би активирате една от техните зависимости. Какъвто и да е казусът, вашият темперамент е подложен на тестване.

С какво сте подготвени да се примирите? Кога да теглите чертата? В кой миг казвате не?

Самосаботаж и саморазрушение

Странно, като че ли и двамата сте привлечени да се опитате да саботирате взаимното си благополучие. Може да е подигравателен нехаен коментар или цялостен акт на завист.

Резултатът е, че постоянно се чувствате като съперници, а не като подкрепящ екип. Във връзката ви има скрита мрачевина и единият (или и двамата) сте склонни да ставате по-саморазрушителни.

Пристрастяване

Дълбоко в себе си чувствате, че вашето благополучие зависи само от тяхното благополучие. Каквото и да кажат, помислят или почувстват за вас, незабавно се приема като истина. Докато ти даваш-даваш-даваш, те вземат-вземат-вземат (или обратното). И в последна сметка цялото ви възприятие за лично достолепие се основава на метода, по който се държат.

Примката на Сатурн

В един миг се чувствате блокирани. Връзката ви наподобява като че ли е затънала. Опитвате се да извършите две крачки напред, само че вървите обратно. Скоро следват яд, мъка, безпокойствие и меланхолия. Вие сте ужасени да напуснете тази връзка.

Крехки, изтощени и несвързани, вие стартирате да търсите отговори. Защо тази връзка ви носи толкоз доста болежка? Как можете да разрешите проблемите си дружно?

Идва и пробивът

Когато започнете да търсите душата си, вие стартирате да се развивате. Започвате да оттегляте възприятието за личен суверенитет. В доста връзки стартирате да се развивате към идващото равнище, само че това значи, че би трябвало да го изоставите. Във вас се построява разделяне сред желанието за оставане и желанието за овакантяване.

Борба и тест на волята

В интерес на истината знаете, че тази връзка е нездравословна за вас. И въпреки всичко не можете да се откажете от концепцията, че сте " предопределени да бъдете дружно вечно ". И също така да тръгнете сами е плашещо.

Може да решите да си тръгнете, само че още веднъж сте привлечени назад към тях! Съблазнителният и отровен цикъл на Плутон продължава.

Докато някои хора могат да " прережат нишката " и да прекратят контракта на душата, други не престават да повтарят цикъла на задържане-отпускане доста пъти преди прочувственото избавление.

Повторно свързване с обич и стартиране

В последна сметка уроците са научени. Кармата е изчистена. Чрез силата на любовта, прошката и солидна доза слагане на граници, вие сте в положение да се предадете и да се освободите от вашата кармична връзка. Този развой може да се случи през живота ви или в предстоящ, според от това какъв брой вътрешна работа се случва.

Какво да вършим с цел да си помогнем?

Работете върху себе си.

Обърнете се към другите за умствена, прочувствена и духовна поддръжка – ние сме биологично програмирани да търсим комфорт в наличието на другите, търсете поддръжка.

Решете по какъв начин ще се сбогувате – кой е най-здравословният и бърз метод да им кажете довиждане?

Практикувайте обич към себе си и амнистия – това ще ви разреши да ги обичате и да им простите

Бъдете признателни и решителни – помислете за това, за което сте признателни, че сте научили урока, и бъдете твърди в убеждението си да го напуснете. Медитирайте, дишайте, плачете. Оставете се на възприятията си.

Започнете да изграждате основата на вашия нов живот.

И не забравяйте да бъдете нежни със себе си и да се гордеете с това до каква степен сте стигнали. Ако желаете да споделите вашата история с Цветелина Каменова можете да я намерите във, или на нейния.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР