Цветелина Грахич изуми всички
Позабравената бек вокалистка на Слави Трифонов призна,

...
Цветелина Грахич изуми всички
<br
>Позабравената бек вокалистка на Слави Трифонов призна,
Коментари Харесай

9 години без мъж: От кого чака бебе Цветелина Грахич?

Цветелина Грахич изуми всички

Позабравената бек вокалистка на Слави Трифонов призна, че желае дете. Вече била подготвена за тази стъпка.

Но близки до певицата са изумени, тъй като 9 години тя де факто е без мъж. Има и това е Кристиян Шаламанов. Етническият ром, който изповядва християнството е роден в Разлог, само че в действителност двамата не живеят напълно дружно.

А Цветелина Грахич е босненка и мюсюлманка.На пръв взор етническите разлики може да са причина за фактическата им разлъка? Истината обаче да не са непрестанно дружно е, че той пътува по цяла Европа и го няма с месеци.Но са двойка от девет години и освен че не си изневеряват, само че и тачат празниците на другия.

Двамата обаче към този момент мислят съществено за бебе. Те са толкоз идентични в желанието си, че изумиха всички в изявлението, което дадоха по медиите.

„ Макар да не са непрестанно дружно поради събитията и работата им, те са толкоз единни, колкото не са мнозина от гилдията, които са женени. Те лягат и стават до половинката си,  а по-късно бързат да й сложат рога “, разясняват близки до двойката.

Единствените им проблеми били от битов темперамент. Грахич признава, че е фанатик по чистотата, до момента в който приятеля й не бил толкоз прецизен.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР