Цветелина Грахич е била позорно изгонена от Слави Трифонов след

...
Цветелина Грахич е била позорно изгонена от Слави Трифонов след
Коментари Харесай

Истината лъсна! Слави бил шута на Цветелина Грахич заради поредица грандиозни изцепки! Чашата преляла, когато...

Цветелина Грахич е била позорно изгонена от Слави Трифонов след грандиозния му концерт в зала „ Арена Армеец ” в неделя вечерта. Дългия непосредствено разпоредил на босненката да си обира партакешите и да си върви. „ От на следващия ден да не те виждам! Свърши ли концерта, си уволнена ”, отсякъл Слави, твърди „ Уикенд “. Шоуменът е изгонил от „ Ку-ку бенд” ексцентричната босненка Цветелина Грахич, а нейното място от вторник вечерта зае Невена Цонева. Слави дума не обели за новото попълнение в бенда, а камерите избягваха да демонстрират Невена, като че ли феновете няма да виждат смяната.

По време на трите концерт спектакъла на Слави и „ Ку-ку бенд” в „ Арена Армеец”, Цветелина взе интензивно солово присъединяване и сякаш нищо не предвещаваше тази разлъка. Смяната на двете певици е изненада за феновете, само че не и за екипа на вечерното шоу. Грахич изнервила до безконечност Слави. На последния театър в неделя Цветелина закъсняла с над 2 часа и изправила на нокти освен шефа си, само че и целия екип. Тя влетяла безусловно минута преди да почне шоуто, макар че трявало да е там много по-рано. Телефонът й пък бил изключен. Певицата изглеждала очевидно изтощена и недоспала.

Последвал плевел скандал при който Слави изпаднал в нервност. „ Това ти е последния концерт с нас”, разкрещял се Дългия. На другия ден Слави незабавно разпоредил името на Грахич да бъде заличено от уеб страницата на предаването, а на нейно място да бъде поставено това на Цонева. По същия метод учиндолецът действа и с погрешната балерина Мартина, която го окичи с рога. Името на танцьорката бе заличено, все едно в никакъв случай не е била част от „ Магаданс”.

За напрежение сред Грахич и Слави се говореше от няколко години. Дългия не харесвал острия език на певицата и се изнервял всякога, когато Цветелина се включвала отвън сюжета по време на ефир. След следващата й изцепка, в която беквокалистката се пробвала да го сватоса със сръбската звезда Цеца Величкович до момента в който гостувала на шоуто, Слави буен и й забранил да импровизира в предаванията. „ Коя си ти, Грахич? Ти си патка! Каква си ми ти на мен, че да ме сватосваш и изобщо кой ти дава право да се включваш, когато поискаш и да приказваш по микрофона? Ще отваряш уста единствено, с цел да пееш?”, крещял й гологлавия шоумен.

Страничните й задължения пречели на работата й в „ Ку-ку бенд”. Блондинката тъкала на два стана, вървешком на турнета с бенда на гаджето си Кристиян Шаламанов. Случвало се Грахич да закъснее за подготовки, а това в допълнение изнервяло сприхавия Слави, който наложил тлъсти санкции за всяко нарушение.

Няколко пъти шоуменът предупреждавал певицата, че в случай че е решила да върви по участия с бенда на гаджето си, да напусне и да прави солова кариера. Накрая, след диалог на четири очи, Дългия взел решение да се раздели с босненката. Самата тя реши да излезе от обстановката, обяснявайки, че обича „ Ку-ку бенд” и продължава напред със солова кариера.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР