Цветелина Бориславова не успя да вдигне сватба на малката си

...
Цветелина Бориславова не успя да вдигне сватба на малката си
Коментари Харесай

Щерката на Цветелина Бориславова пак се размина със сватбата - раздели се и с Десподов

Цветелина Бориславова не съумя да вдигне женитба на дребната си дъщеря Веселина, която в последните няколко месеца даваше сериозна поръчка, че е подготвена да мине под венчило с футболиста на годината  - Кирил Десподов. От няколко седмици национала и милионерската наследница не са дружно.

Кирил побърза да удостовери разлъката като изтри техни общи фотоси от профилите си в обществените мрежи.

Бившите влюбени прекараха досегашните пролетни празници поотделно. Докато Десподов бе Сицилия, Веселина забягна с другари в Гърция. Само до преди седмици дъщерята на Бориславова също живееше на Ботуша, защото Десподов я предложения да свият фамилно гнездо там, незабавно откакто подписа с италианския „ Каляри “. Въпреки че русокоската е на 30, а Кирил на 22  двамата не криеха, че имат проекти за сватба и деца и бяха неразделни.

Името на Веселина се е свързвало единствено с богати и красиви ВИП ергени. За следващ път обаче блъснала на камък в избора си на сътрудник и още веднъж отсрочила концепцията да последва образеца на по-голямата си сестра Ралица, която към този момент сътвори семейство, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР