Цветелин Атанасов - Цецо Елвиса ще пее песни на Краля

...
Цветелин Атанасов - Цецо Елвиса ще пее песни на Краля
Коментари Харесай

Цецо Елвиса пее за Деня на влюбените в Димитровград

Цветелин Атанасов - Цецо Елвиса ще пее песни на Краля на рока дружно със Забавно-духов оркестър и Акустично-джаз трио в Димитровград за Деня на влюбените.

Това е изцяло нов план за България в Димитровград ще бъде маркиран празника на Деня на влюбените. В навечерието на Св.Валентин Забавно-духов оркестър и Акустично-джаз трио взаимно с известния и обичан реализатор Цецо Елвиса ще покажат необикновено шоу с обичани части на рок-легендата Елвис Пресли.
На 13 февруари всички, които обичат частите на Краля на рока ще могат да се забавляват с тях в неповторимото " Елвис шоу " от 20 часа в Клуб Планета Пайнер.

23-ата музиканти върху в допълнение построена за задачата сцена ще покажат другото лице на оркестъра, с един от най-успешните имитатори на Елвис Пресли в света - българинът Цецо Елвиса, печелил Официалният интернационален конкурс за двойници на Краля на рока, който се организира всяка година в Мемфис, Тенеси от " Graceland Division of Elvis Presley Enterprises ".

Черни бомбета, слънчеви очила и доста светлини ще пресъздадат неповторимата атмосфера в жанр Лас Вегас и пика на рока от средата на предишния век. Провокация е и мястото на събитието, което не е определено инцидентно, защото огромните оркестри по това време са работили точно по клубовете.

Различният музикален анонс към празника на влюбените дава обещание да трансформира събитието в незабравимо прекарване, както за музиканти по този начин и за аудитория. Песните на Краля са едни от най-разпознаваемите за всички генерации с любовните си послания и носят в себе си заряда на мощната страст в комбинация от разнообразни музикални съчетания. Входът е свободен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР