Цветът на колата е от изключително значение за някои хора,

...
Цветът на колата е от изключително значение за някои хора,
Коментари Харесай

Какви цветове избраха хората за колите си през 2021 година?

Цветът на колата е от извънредно значение за някои хора, до момента в който други въобще нямат искания за него и избират да доплатят за по-голям мотор или друга екстра при настройване на нов автомобил. Асоциацията PPG всяка година разгласява най-популярните цветове за миналите 12 месеца и този път също не прави изключение. С помощта на няколко диаграми можем да открием кои са най-популярните цветови варианти в международен мащаб, както и да забележим какви са трендовете в Европа през последните 18 години.
`Какви

Изненадващо или не, през 2021 година белият цвят още веднъж е най-популярната алтернатива с 35% от всички поръчани коли, до момента в който противоположният черен цвят се подрежда на второ място с двойно по-малко проценти. Третата позиция се заема от сивия цвят, който може да се похвали с 14% от всички цветове, до момента в който сребристия цвят излиза отвън челната тройка и се подрежда на четвърто място с 11%. По-пъстрите синьо и алено се подреждат на пето и шесто място със надлежно 8% и 7%.

`Какви

През последните 18 години бялото бележи растеж в Европа като може да се похвали с дял от 26% при едвам 12% през 2003 година. При черния цвят също следим интерес, който въпреки и по-слаб, също се показва в растеж от 12% до 18% през 2021 година. Интересът към синия цвят е понижен доста и от 16% през 2003 година, в този момент едвам 10% избират този колорит за своите коли. Сивият/сребристият цвят е най-предпочитан в Европа през годните като е избиран от към 30% от хората.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР