Цветанов досега беше шеф на щаба и изпълняваше всички координационни

...
Цветанов досега беше шеф на щаба и изпълняваше всички координационни
Коментари Харесай

Менда Стоянова разкри каква работа ще върши етичната комисия в ГЕРБ

Цветанов до момента беше началник на щаба и изпълняваше всички координационни функционалности, в този момент този развой ще се поеме от повече хора. Самата изпълнителна комисия ще е и по-активната част от този развой. Отново ще има избирателен щаб, само че за разлика от различен път това няма да бъде съсредоточено в един човек, а ще бъде задача на повече хора. Когато повече хора се включат в избрана активност, тя се демократизира, дава се опция за разнообразни хрумвания, което може да се окаже позитивно, добави Стоянова.

Цветанов отдаде доста от своите сили и персонален живот за ГЕРБ, тази строителна работа към този момент е приключена, структурите действат, тъй че считам, че неговото неявяване няма да повлияе отрицателно, съобщи тя.

Към изпълнителната комисия се основава етична комисия като спомагателен орган, която ще дава отговор на публичните сигнали. Правата и отговорностите на изпълнителната комисия са записани в устава, само че с цел да се реагира на множеството сигнали, би трябвало да имаме подобаващ отговор, сподели още Менда Стоянова.

По думите ѝ структурата на етичната комисия не е закрепена, първоначално ще бъде образуван екип от по-малко хора, с знания в разнообразни области.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР