Цветанка Ризова се раздели със съпруга си - бизнесменът Анатоли

...
Цветанка Ризова се раздели със съпруга си - бизнесменът Анатоли
Коментари Харесай

Известна тв водеща сложи край на брака си

Цветанка Ризова се раздели със брачна половинка си - предприемачът Анатоли Георгиев

Малко след старта на пандемията тв водещата Цветанка Ризова тихомълком постави точка на близо четвърт век брак с предприемача Анатоли Георгиев, от който има огромен наследник, и реши да търси щастието с нов мъж. И до момента в който печената журналистка изкара плевел романс с надалеч по-младия от нея лекар Веселин Йолов, кореспондент се добра до никому незнайни детайлности за първия й брачен партньор. Анатоли, с който Цветанка Ризова се среща, до момента в който отразява политическа конференция на Боровец в края на предишния век, напълно не е инцидентен човек, написа Минаха години.

По това време той минава за дясната ръка на „ синия ” вицепремиер Евгений Бакърджиев, който колеше и бесеше в кабинета на Иван Костов. Нещо повече – едвам навършил 30 години, Георгиев е назначен за заместител на Бъки Бомбата в министерството на районното развиване. Рахатът обаче ненадейно свършва през 1999 година, когато е първият огромен ремонт на кабинета Костов. Тогава изгоряха знакови фигури като Богомил Бонев, Александър Божков, Вилхелм Краус и самият Бакърджиев поради отчети на службите за корупция, които не сме видели и до през днешния ден.

Първоначално Анатоли Георгиев е спряган за министерски пост на мястото на патрона си Евгений Бакърджиев, само че се оказва, че има картонче от Държавна сигурност. Предупреден да не се напъва, с цел да не бъде осветен като сътрудник, той напуща самичък държавното управление и повече не се връща на държавна работа. Започва да се занимава с бизнес, освен това много сполучливо. Принадлежността на Анатоли към, 6-о е публично оповестена едвам 10 години по-късно при инспекция по различен мотив. Георгиев по това време от дълго време няма нищо общо с политиката и върти сериозен бизнес с куриерски колета и охранителни услуги.

Така и не стана ясно за какво двамата с Цветанка Ризова се разделиха, само че Анатоли Георгиев е намеквал пред другари, че журналистката му е изневерила с различен млад и проспериращ политик какъвто бил самият той, когато се срещнали.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР