Цвета Караянчева е момичето от Кърджали, един инженер за малко

...
Цвета Караянчева е момичето от Кърджали, един инженер за малко
Коментари Харесай

Караянчева: Аз съм момичето от Кърджали! Днес аз представлявам България. Много е трудно в парламента

Цвета Караянчева е момичето от Кърджали, един инженер за малко в политиката, съобщи в изявление за утринния блок на Нова тв ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Лошата страна на политиката е, че от време на време може да те направи двуличен - с цел да защитиш партийна позиция може да нападнеш човек,каза тя.

През първите 6 месеца в Народното събрание ми беше чудовищно мъчно, тъй като съм доста емоцонална. Стисках зъби, виждах сътрудниците от ГЕРБ да ми дават знаци да изчаквам, да бъда по-търпелива.

Днес чета повече от студент за изпит, тъй като съставлявам България.

Лесно се поверявам, елементарно прощавам. Но в случай че някой ме съобщи не прощавам, показа още Цвета Караянчева.

Председателката на паламента сподели, че постоянно е трябвало дасе потвърждава. Започнала е като конструктор във фабрика и за три години е станала основен конструктор в нея, след това я поканили за шеф. Спасила е 200 души от участта да останат на улицата. " Не знам дали съм добра като политик, само че като конструктор бях! ", съобщи Караянчева.

Най-трудният й интервал бил през 2008 година, когато трябвало да освободи 20 индивида от фабриката, а тогавашният министър председател Станишев твърдял, че няма рецесия.

" Не бях 100 % майка на дърщеря си. Родих я на 14 ноември 1989 година, само че влязох в болничното заведение навръх 10 ноември. Помня, че тогава от прзореца попитах брачна половинка си: " Вярно ли, че свалили бай Тошо? ". А той: " Вярно е, но си трай!..

Според Караянчева оставката на Валери Симеонов е компромис. Според нея политиката не е самоцел. Мечтае хората да споделят за нея " Това е нашата Цвета! "

/24 часа

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР