ЦСКА започва демонтажа на ст. Българска армия на 1 април.

...
ЦСКА започва демонтажа на ст. Българска армия на 1 април.
Коментари Харесай

ЦСКА събаря Армията от 1 април

ЦСКА стартира демонтажа на ст. " Българска войска " на 1 април. Гриша Ганчев е избрал реализатор, като работата ще продължи четири месеца. Планът за реорганизация на арената е на стойност 90 млн. лева и бе показан преди година.
Изграждането й стана допустимо, откакто ЦСКА и страната учредиха взаимно сдружение. Клубът се задължава да остане в границите на актуалната чашка на стадиона и да няма строителни действия отвън нея.
" За реализатор беше определена една от най-големите строителни компании в България - " Ростер ", с дълготраен опит в областта на разрушителните действия, най-съвременна техника за екологична обработка и утилизация на отпадъка и минимално количество прахуляк и звук в парка, както и цех за преработване на метал и различен остатъчен материал.
В период беше приключен и техническият план на стадиона. Продължава работата по детайлното изчистване на всички аспекти от реконструкцията на новия стадион.
Завършва се и краткотрайната ограда на стадиона, на която ви описваме за някои особености на новото оборудване и за някои от най-славните моменти в историята на ЦСКА ", пишат от Борисовата градина.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР