ЦСКА замина за Австрия, където ще проведе предсезонната си подготовка

...
ЦСКА замина за Австрия, където ще проведе предсезонната си подготовка
Коментари Харесай

ЦСКА замина на лагер в Австрия без новия си ляв бек

ЦСКА отпътува за Австрия, където ще организира предсезонната си подготовка през това лято. Тимът на Саша Илич бе формиран от 18 футболисти, като с тима не потеглиха играчите, които имаха задължения с националните си тимове и тези с тежки травми.


С отбора потегли Иван Турицов, който получи контузия в края на предишния сезон. „ Силно казано съм се възстановил, тъй като в този момент стартирам тренировки. Трябваше да починем малко, след този дълъг сезон, който не приключи по най-хубавия метод. Искам да благодаря на почитателите, тъй като те бяха до мен. Усетих огромна поддръжка. За нас беше доста значимо да станем първенци, само че сме експерти и трябваше да продължим напред “, разяснява капитанът на ЦСКА.

„ ЦСКА е тим, който ще се бори за всичко. Сега се събираме, нека създадем добра подготовка и да се завърнем в България без контузени играчи. Със сигурност Сепси е реализуем. Най-тежкият противникът беше това, който може да ни се падне. Ако играем нашата игра, ще ги преодолеем “, приключи бранителят.

В групата не присъстваше последното ново попълнение на " алените " - Сейни Санянг, който през вчерашния ден организира подготовка с новите си съотборници въз основата в Панчарево. ЦСКА ще бъде на лагер в австрийския курорт Фулпмес от 26 юни до 9 юли.

Ето и програмата на " армейците " в Австрия:

27 юни - против Ботошани (Румъния)

1 юли - против Базел (Швейцария)

4 юли - против Карабах (Азербайджан)

8 юли - против ВШГ Тирол (Австрия)

Групата на „ алените “:

Вратари: Марин Орлинов, Димитър Евтимов, Густаво Бусато

Защитници: Иван Турицов, Християн Петров, Мено Кох, Асен Дончев, Тибо Вион, Александър Бучков

Полузащитници и нападатели: Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц, Станислав Шопов, Марселино Кареасо, Георги Чорбаджийски, Павел Жабов, Марк-Емилио Папазов, Бисмарк Чарлс, Илиан Антонов

Ще се причислят в Австрия: Енес Махмутович, Жираир Шагоян, Дюкенс Назон, Амос Юга, Лазар Туфегджич

Контузени: Юрген Матай, Браян Морено, Брадли де Нойер

Напуснали: Жеферсон, Маурисио Гарсес, Дауда Бамба, Галин Минков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР