ЦСКА-София зза пореден път се препъна срещу румънски съперник.Вицешампионите загубиха

...
ЦСКА-София зза пореден път се препъна срещу румънски съперник.Вицешампионите загубиха
Коментари Харесай

Нов румънски шамар за ЦСКА-София – 0:2 у дома срещу „Сепси“

ЦСКА-София зза следващ път се препъна против румънски противник.

Вицешампионите изгубиха с 0:2 от относително незнайния до неотдавна „ Сепси “ от трансилванския град Сфънту Георге.  Това стана във втория прелиминарен кръг за Лигата на конференциите.

Реваншът след седмица наподобява превдварително решен – най-малкото за това, че на фона на показаното резултатът можеше да бъде двойно по-голям.

До 30-ата минута мачът изглеждаше равносилен. След това гостите последователно започнаха да постановат своя жанр. По цудо първото полувреме приключи без гол в българската врата.

След почивката обаче разумното се случи.

И не вървят никакви оправдания, че съдията не дал дузпа за игра с ръка на румънски бранител в наказателното поле.

В 68-ата минута топката мина зад Мено Кох при груба неточност на нидерландския бранител на ЦСКА-Сохия. И въпреки вратарят Густаво Бусато да избави първия удар на Роланд Варга, той бе беззащитен след добавката на Николае Паун – 0:1.

Втореиятгол падна в 80-ата минута и провинен за него бе самият бразилски пазач на българския отбор. Бусато излезе отвън наказателното поле, с цел да пресече топката, само че загуби единоборството. А Роланд Варга не пропусна да вкара с прехвърлящ удар в опразнената врата.

В края на мача играчите на „ Сепси “ удариха греди при два поредни изстрела.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР