ЦСКА-София започна зимна подготовка с основна мисъл за първия официален

...
ЦСКА-София започна зимна подготовка с основна мисъл за първия официален
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" се готви от днес за дербито с "Левски"

" ЦСКА-София " стартира зимна подготовка с съществена мисъл за първия формален мач за годината - против " Левски " от XXI кръг на шампионата (в уикенда 15-16 февруари). " Ще създадем всичко допустимо да сме подготвени за първия кръг, за дербито за " Левски ". От през днешния ден почваме да се готвим за този мач. Ще сме подготвени ", съобщи треньорът Милош Крушчич. Той остава на поста си с импровизирано решение на управлението по празниците.

Въпреки това Крушчич не даде тип, че е имало неизясненост за бъдещето. " Договорът ми е същия като преди. Няма никакви вести. Спокоен съм за работата си като треньор на ЦСКА. Бъдещето ми в клуба зависи от мен и от резултатите на тима ", сподели сърбинът.

Той изведе тима за първа подготовка за годината с двама завърнали се в състава. Това са бранителят Божидар Чорбаджийски, който бе преотстъпен в румънския ФКСБ и халфът Едвин Джеси, който пък бе чартърен във ФК " Далас ". Крушчич ще им даде късмет в подготовката, само че ще търси и най-малко две попълнения. В момента се водят договаряния с набелязани играчи.

Със сигурност няма да се търси различен нападател след привличането на Ахмед Ахмедов от " Дунав ". " Нападатели имам доста! Колкото искаш! Качествени са! Имаме Юрич, Тони Уот, Али Соу, в този момент и Ахмедов. Малкият Йорданов също ще почне подготовка с нас. Конкуренцията сега е добра. Ние сме ЦСКА! Трябва да нападаме. Стилът ни на игра ще е атакуващ, тъй че ни би трябвало всичко най-хубаво налично ", похвали се Крушчич.

В сряда  " ЦСКА-София "  заминава за турския курорт Анталия, където ще е до 17 януари. Там ще се изиграе една контрола. От 19 януари до 2 февруари пък ще има лагер в испанския курорт Марбея, където ще има 4 инспекции. Всички противници ще бъдат оповестени по-късно тази седмица.

" Най-важното в първия лагер общ брой е да работим за опитмална физическа подоготвка. Това е по проект. Дано играчите да са в оптимална форма. Дано и да са се придържали към програмата, която им бе дадена в края на годината. Надявам се скоро да стартираме с топка. Няма нищо ново към Бодуров. Този въпрос е решен от дълго време и е приключен ", сподели още сръбският треньор на " ЦСКА-София ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР