ЦСКА-София ще изкара един месец без пет дни в Турция

...
ЦСКА-София ще изкара един месец без пет дни в Турция
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" се мести за около месец в Турция

" ЦСКА-София " ще изкара един месец без пет дни в Турция по време на зимната си подготовка. Днес " алените " оповестиха програмата си, съгласно която ще имат два лагера - от 6 до 22 януари в курорта Алания и от 22 януари до 1 февруари в Белек.

Треньорът Стойчо Младенов ще събере огромна част от тима на 5 януари, когато стартират прегледи преди заминаването за чужбина на идващия ден. Това значи, че първата подготовка на " ЦСКА-София " за 2022 година ще бъде на турска земя. Там ще се изиграят и съвсем всички контроли от подготовката. В Алания на 21.I ще е мачът против полския " Стал " (Миелец), където играе някогашният капитан на " алените "  Божидар Чорбаджийски.

Останалите проверки ще са в Белек - против австрийските  " Хартберг " (25.I) и  " Щурм ", и чешкия " Будейовице ", като последните два мача ще са в един и същи ден - 28.I, само че още се чака удостоверение от тези два противника. Последният спаринг в Турция ще е на 31 януари против казахстанския " Шахтьор " (Караганди). През цялото време не се планува връщане на футболистите до България. 

След прибирането на тима пък ще има още една или две контроли. До момента " ЦСКА-София " не е оповестил футболисти, с които ще се раздели, нито пък нови попълнения. По думите на Стойчо Младенов, ирландският халф Греъм Кери, който пропусна последните мачове за годината поради здравословни проблеми на жена му, ще се върне в тима и ще се включи в подготовката.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР