ЦСКА-София се доближи на пет точки до шампиона Лудогорец след

...
ЦСКА-София се доближи на пет точки до шампиона Лудогорец след
Коментари Харесай

ЦСКА-София на пет точки за лидера

ЦСКА-София се приближи на пет точки до първенеца " Лудогорец " след победа над " Ботев " (Враца) с 2:1. Червените се постановиха на " Българска войска " в мач, който беше белязан от нова съдийска неточност. След като през уикенда отборът се оплака, че е пострадал от съдийски отсъждания във Варна, този път още в 11-ата минута съдията Станислав Ставров не даде дузпа за гостите от Враца за игра с ръка на Ангел Лясков.

Това се случи при резултат 0:0. След почивката пострадали от противоречиви решения бяха и алените, които не получиха дузпа, а офанзива на Мауридес беше спряна след несъществуваща засада. Точни за триумфа на ЦСКА бяха Едвин Джеси в 48-ата и Али Соу в 56-ата минута. За " Ботев " се разписа Стоев в 89-ата минута с красиво осъществяване от воле.

Няколко часа по-рано първенецът " Лудогорец " позволи нова неверна стъпка, откакто приключи 1:1 с " Ботев " (Пловдив) у дома.

За ЦСКА това беше първа победа през 2019 година и първи триумф за новия треньор Любослав Пенев. Преди мача стана ясно, че треньорът е санкциониран с 9 хиляди лв. от Дисциплинарната комисия към БФС, откакто в понеделник Пенев насочи остри думи към президента на БФС Борислав Михайлов и сътрудниците му в управлението, както и към съдийството.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР