ЦСКА-София пусна виртуални билети на цена от 10 лева за

...
ЦСКА-София пусна виртуални билети на цена от 10 лева за
Коментари Харесай

ЦСКА-София каза колко е събрал от виртуални билети, сумата не е никак малка

ЦСКА-София пусна виртуални билети на цена от 10 лв. за първия домашен мач на отбора в Лига Европа, който е против малтийския Сиренс. Червените прецизираха и продадените виртуални билети за семейството против Локомотив (Пловдив). Тяхната численост е 3500.

Ето какво пишат алените на своя формален уебсайт:

" Армейци,

ЦСКА пуска в продажба виртуални билети за първия си домашен мач в Лига Европа против малтийския Сиренс. Двубоят от първия квалификационен кръг на шампионата е плануван за 27 август (четвъртък) от 20:00 часа на " Армията " и поради пандемията от ковид ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).

Всички събрани средства от продажбата на виртуалните билети още веднъж ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, с цел да подкрепят развиването на младите гении от детско-юношеската школа на клуба.

Припомняме Ви, че това се случва за повторно в историята на отбора ни. При подновяването на пролетния дял от миналия сезон, преди дербито с Локомотив (Пловдив) също бяха пуснати в продажба виртуални пропуски и тогава, единствено за няколко дни нашите последователи закупиха близо 3500 броя на цена от 10 лв.. Разбира се всички събрани средства бяха дарени на сметката на Академия ЦСКА за нейната прехрана и възстановяване на материалната база. В следствие БФС позволи стеснен брой аудитория на стадиона - единствено по 1000 души на бранш и продажбата бе прекратена, като всеки закупил виртуален билет можеше да посети дуела.

В актуалната обстановка сигурно ЦСКА няма да може да разчита на най-силното си оръжие за борбите в Лига Европа - нашият 12-ти състезател, в лицето на ВЕЛИКАТА АРМЕЙСКА ПУБЛИКА. Всеки от Вас обаче би могъл индиректно да поддържа тима и в това време да способства за развиването на младите армейци от Академията, които са нашето БЪДЕЩЕ, като закупи своя виртуален билет за мача!

Цената на виртуалния билет е 10 лв..

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на " Арена Армеец ". От на следващия ден виртуални билети ще се продават и във почитател магазина на " Армията ". "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР