ЦСКА-София приема Септември (София) в 17:30 часа на стадион “Българска

...
ЦСКА-София приема Септември (София) в 17:30 часа на стадион “Българска
Коментари Харесай

ЦСКА-София излиза за задължителни три точки пред празни трибуни

ЦСКА-София приема Септември (София) в 17:30 часа на стадион “Българска армия” в дуел от 18-ия кръг на Първа професионална лига. Срещата ще се изиграе пред празни трибуни поради наказването наложено на клуба след изцепките на “червените” почитатели в дуела с Локомотив (Пловдив) на “Лаута”. Домакините обаче нямат право на неточност и ще търсят наложителни три точки, с цел да продължат гонитбата с Лудогорец в борбата за купата.

“Армейците” обаче би трябвало да имат едно мислено, защото те изгубиха последния си мач, който изиграха без аудитория. Това се случи на 29 октомври 2016 година, а тогава Локомотив (Пловдив) надигра “червените” с 1:0 на “Армията”.

Друг много любопитен факт е, че Септември се показва доста по-добре в гостуванията си от началото на сезона. Тимът е записал 4 от 6-те си победи досега надалеч от вкъщи. През първия полусезон тимът от Красна поляна много изтеза “червените”, само че въпреки всичко загуби с 0:1 семейството си на “Васил Левски”.

Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев не може да употребява в този дуел контузените Атанасов и Георгиев. Очаква ес мачът да започват Черниаускас на вратата и Дюлгеров, барт, бодуров и Недялков в отбрана. Лое и Малинов ще бъдат двойката отбранителни полузащитници, а тиаго ще работи пред тях. Манолев и Енрике ще са на двете крила, а офанзивата ще води Каранга.

В състава на гостите ще липсва контузения Траянов. Треньорът Николай Митов се допуска, че ще пусне в игра Георгиев под рамката и Стоянов, Елтон, Добрев и Весели в отбрана. Сандански и Иванов ще работят в средата на терена, а Тилев и Гади ще започват на крилата. Галчев ще бъде в ролята на плеймейкър, а Тошев ще работи на върха на офанзивата.

Първа професионална лига, 18 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ)

Вероятни сформира:

ЦСКА: Черниаускас, Дюлгеров, Барт, Бодуров, Недялков, Лое, Малинов, Тиаго, Енрике, Манолев, Каранга

СЕПТЕМВРИ: Георгиев, Стоянов, Елтон, Добрев, Весели, Сандански, Иванов, Галчев, Тилев, Гади, Тошев

Стадион: “Българска армия”, София
Съдия: Петър Костадинов
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 18 кръг, четвъртък 30 ноември  ЦСКА-София 17:30предстои  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР