ЦСКА-София представи идейния проект за новия си стадион на мястото

...
ЦСКА-София представи идейния проект за новия си стадион на мястото
Коментари Харесай

Новият стадион на ЦСКА-София ще излезе 90 млн. лева

ЦСКА-София показа идейния план за новия си стадион на мястото на " Българска войска " на брифинг в Българска телеграфна агенция. 

Представители на проектантската компания ИПА и изпълнителният шеф на " алените " Филип Филипов дадоха детайлности и демонстрираха изображения по какъв начин ще наподобява новата сцена в Борисовата градина. 

Планира се потенциалът да бъде за 16 000 души. Това е по-малко от декларираните през предходната година седящи места - към 18 хиляди

Стойността на строителните действия ще е за към 80-90 милиона лв., като те напълно ще бъдат покрити от Гриша Ганчев, неговия син Данаил Ганчев и влезлите неотдавна в ръководството на клуба представители на главния спонсор Winbet. 

Държавата няма да влага пари, тя взе участие с апорт на земята в новото сдружение, което ще построи и стопанисва стадиона.

" Надяваме се строителството да стартира през есента. Целта е градежът да завърши за 18 месеца. Проектът ще бъде входиран и към този момент зависи от  институциите по кое време ще бъде издадено позволение за градеж ", съобщи Цветан Петров от компанията ИПА.

Очаквайте детайлности и илюстрации.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР