ЦСКА-София обяви раздяла с четирима футболисти. Това са Раул Албентоса,

...
ЦСКА-София обяви раздяла с четирима футболисти. Това са Раул Албентоса,
Коментари Харесай

ЦСКА-София обяви раздяла с четирима

ЦСКА-София разгласи разлъка с четирима футболисти. Това са Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнан Анита.

" Тази заран бяха направени PCR проби за COVID-19 на всички футболисти и спортно-техническия щаб на ЦСКА. В идващите няколко дни всички чиновници на администрацията на клуба ще се подложат на същите проби.

По-късно през днешния ден и на следващия ден играчите ще преминат на групи цялостни медицински проучвания, като тимът ще стартира тренировки в петък при строго съблюдаване на всички наложителни условия за сигурност.

Вчера в София се завърна халфът Тиаго Родригез, който се възстановяваше от травма в родината си. Той бе единственият играч на армейците отвън България и откакто премине 14-дневния интервал на карантина, той ще се причисли към подготвителните занимания със съотборниците си.

В интервала на изключителното състояние ЦСКА се раздели по взаимно единодушие с Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнон Анита ", написаха алените на своя формален уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР