ЦСКА - София има нов собственик, който ще придобие 40%

...
ЦСКА - София има нов собственик, който ще придобие 40%
Коментари Харесай

Кой е новият собственик на ЦСКА - София?

ЦСКА - София има нов притежател, който ще придобие 40% от акциите на клуба, както стана ясно от формалното известие от страна на “червените ” по-рано през днешния ден. Става дума за фондация " Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука “. Проверка демонстрира, че организацията е основана преди по-малко от месец, а неин ръководител е Данаил Христо Илиев. Той е обвързван със притежателите на главния спонсор на ЦСКА - София - WINBET посредством присъединяване в няколко общи компании. Третият по величина акционер при " алените " - легендата Христо Стоичков пък е рекламно лице на компанията.
 ЦСКА - София разгласи смяна в собствеността на клуба, ЦСКА - София разгласи смяна в собствеността на клуба, " алените " имат и нов шеф
Именно името на Илиев се загатва като основател на основаването на фондация “Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука ” в първото прессъобщение публикувано от новия притежател на “червените ” до медиите. Влизането на главния спонсор в ръководството на клуба се спряга от близо година, само че в последна сметка в този момент се реализира. Представител на акционера в оперативната част от делата на клуба ще бъде за Стоян Орманджиев, който ще съвместява работата с досегашния изпълнителен шеф Филип Филипов.
 Новият съсобственик в ЦСКА - София: Желанието ни е да станем част от историята на Новият съсобственик в ЦСКА - София: Желанието ни е да станем част от историята на " армейския " клуб
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР