ЦСКА-София и нападателят Хеан Карлос Бланко все още не са

...
ЦСКА-София и нападателят Хеан Карлос Бланко все още не са
Коментари Харесай

Бавят договора на Бланко с ЦСКА-София

ЦСКА-София и нападателят Хеан Карлос Бланко към момента не са постигнали дефинитивно съглашение. 25-годишният колумбиец е в София със своя управител, само че клубът не е подготвен да удовлетвори част от желанията на сътрудника. Именно това бави и окончателния автограф на играча, който е допустимо да участва на мача с Берое през днешния ден. Иначе съвсем всичко към персоналните му условия към този момент е контрактувано. Бланко е минал и медицински прегледи, които не са посочили проблеми.

Все отново се чака неразбирателствата да бъдат изгладени и ЦСКА-София да разгласи Бланко като второто си зимно попълнение при започване на новата седмица. Колумбиецът работи както на върха на офанзивата, по този начин и на позицията зад централния нападател. Той идва като свободен сътрудник от елитния отбор в родината му Ла Екуалидад, за който има 38 мача и 5 гола този сезон. Последното му присъединяване е било на 29 ноември, тъй че не му липсва игрова процедура, нито е в неприятна форма.

Не е изключено ЦСКА-София да притегли и централния нападател Фейвер Меркадо (27 г.), с който към този момент не е реализирано съглашение, само че диалозите остават отворени. Развитие с него се чака на малко по-късен стадий.

" Тема спорт "
Първа лига 20 кръг, неделя 10 декември  ЦСКА-София 17:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР