ЦСКА ще има много по-различно лице срещу Арда в понеделник.

...
ЦСКА ще има много по-различно лице срещу Арда в понеделник.
Коментари Харесай

Любо Пенев готви куп промени в ЦСКА за мача с Арда

ЦСКА ще има доста по-различно лице против Арда в понеделник. Това се постанова поради проблемите в състава, отбелязва „ Мач Телеграф “. С травми при „ алените “ са Брадли Мазику, Жеферсон, Жюл Кейта и Адалберто Паняранда, който на процедура завърши престоя си в клуба.

Двата тима неотдавна играха на „ Армията “, като Арда изравни от дузпа в последната минута. Сега обаче мачът ще е друг, а Любо Пенев ще резервира козовете си за финала на купата на България, който е на 19 май.

Не е ясно по какъв начин ще наподобяват „ алените “ в понеделник вечерта, само че сигурно ще предпазят контузените, а могат да дадат отмора и на други футболисти, с цел да има ротация. Много евентуално е капитанът Тиаго Родригес да се върне зад нападателя за сметка на Федерико Варела, който може да почива в този мач. Не е ясно и кой ще стартира по дясното крило. Фаворит наподобява националът Георги Йомов, само че напълно няма да е изненада, в случай че на тази позиция забележим Джером Синклер, а Йомов отново да е на пейката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР