ЦСКА ще гостува на Лудогорец на 30.04 (събота) от 20:00

...
ЦСКА ще гостува на Лудогорец на 30.04 (събота) от 20:00
Коментари Харесай

Лудогорец приема ЦСКА във втория кръг за влизане в шампионата

ЦСКА ще гостува на Лудогорец на 30.04 (събота) от 20:00 часа във втория кръг за влизане в шампионата!

Армейците ще се изправят събота против Орлите на Лудогорец Арена в по този начин наречения 28-ми кръг от Първа Лига. Напомняме на всички почитатели, че този кръг е част от плейофите за Ефбет Лига. ЦСКА завърши постоянния сезон на второ място, заставайки с 14 точки под Лудогорец.

Възможно ли е ЦСКА да се оправят с сложната задача и да детронират настоящите първенци на България? Доста забавен въпрос, изключително поради тежката обстановка, в която се намират алените сега. Ако не сте осведомени, петима от играчите на „ Армията “ са осъдени, а един от тях е с травма, като не се знае дали ще може да се включи в конфликта на Хювефарма Арена.

Джеферсон Серкейра Терес и Иван Турицов имат още един мач наказване, откакто получиха жълти картони при мача им против Левски на 17.04. Макар тогава мачът да завърши с краен резултат 0 – 0, той донесе повече негативи на ЦСКА, в сравнение с плюсове . Амос Юга, Тибо Вион и Греъм Къри също бяха възнаградени с жълти картони при срещата им със Славия за Купата на България. Като за похлупак, Федерико Варела е съобщил на щаба, че страда от травма, като е пропуснал последната подготовка на ЦСКА. На този стадий не се знае, дали ще се възвърне преди събота.

Поради неналичието на основни играчи, както и обстоятелството, че ЦСКА са посетители на Лудогорец, редица спортни букмейкъри като дефинират Лудогорец за корав любимец с коефициент 1.90. Хазартният оператор прави оценка „ алените “ с коефициент от 4.25, което може да се пояснява като почти 23.5% късмет за победа.

Напомняме, че билетите за идния конфликт към този момент са пуснати в продажба от 21 април. Всеки, който желае да поддържа „ орлите “ може да си закупи билет за мача от пункта „ Гнездо на орли “ в Разград в идните дни, както и в деня на мача от 10:00 часа до неговото начало. Цените на билетите са следните:

Сектор „ В “ (блокове 1,2,5 и 6) – 15.00 лева

Сектор " В " (блокове 3 и 4) – 25.00 лева

Сектор „ Б “ – 10.00 лева

Сектор „ Г “ – 10.00 лева

Феновете на ЦСКА пък могат да си закупят билети от онлайн билетния център на Лудогорец за Сектор „ Гости “.

* публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР