ЦСКА се включи в благородно инициатива в подкрепа на бездомни

...
ЦСКА се включи в благородно инициатива в подкрепа на бездомни
Коментари Харесай

ЦСКА се включи в инициатива за подкрепа на бездомни кучета

ЦСКА се включи в благородно самодейност в поддръжка на бездомни кучета. Клубът ще подарява 10 % от прихода от сбирката " Винаги правилен " на Бандата на 1500-те/1500 Dog Gang, с цел да продължат устрема си да трансфорат София в град без бездомни животни, осведомиха от клуба.
 
" Те са потвърдено най-хубавият другар на индивида! Винаги правилни в същинския смисъл. Кучетата ни подаряват с откровена любов, лоялност и грижа. Хиляди от тях обаче нямат дом и не получават обич. Донякъде късметлии са тези, за които се грижат доброволците от “Бандата на 1500-те ”.

Ние от ЦСКА се включваме с наслада в тяхната идея - да подтикнем всеки, който желае да има домакински любим, да осиновява, а не да купува. Изоставените кученца са добродушни и сладки и чакат да дарят цялата си любов на новото си семейство. Убедихме сме от първо лице.
 
Включихме се в обичайна неделна разходка на кучета от приюта в Горни Богров и се влюбихме в новите ни другари - Данко, Годжи (Бери), Балкан.
 
Всяка неделя сред 10 - 14 ч. доброволците от “Бандата на 1500-те ” провеждат разходка на кучета, в която може да се включи всеки, а за какво не и да приюти нов пухест член на фамилията вкъщи.
 
За да предизвикаме още по-голяма осведоменост, в днешния мач футболистите на ЦСКА ще излязат на терена със специфични посетители - кученца, които търсят новото си семейство.
 
От през днешния ден в продажба онлайн и с предварителна поръчка може да закупите продуктите от най-новата ни сбирка “Винаги правилен ”, планувана за кучета, като 10% от прихода ще дарим на доброволците ", обявиха от клуба на формалната си страница в Интернет.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР