ЦСКА се подсили с младия талант Симеон Александров, който сподели

...
ЦСКА се подсили с младия талант Симеон Александров, който сподели
Коментари Харесай

Симеон Александров: Като разбрах за ЦСКА, бях в шок

ЦСКА се укрепи с младия гений Симеон Александров, който показа първите си усещания от ситуацията в отбора от „ Българска войска “.

Той съобщи, че една негова фантазия към този момент се е сбъднала и не може да се опише с думи по какъв начин се е чувствал след информацията, че ЦСКА желае да го притегли.

Младият футболист е наясно с тежката конкуренция в ЦСКА, само че е окуражен да се потвърди.

„ Бях на осем години, когато започнах да играя в школата на Локо Пловдив. Показах доста положителни игри и по-късно Септември ми прати  покана. Не знаех дали мога да направя тази стъпка в София и да оставя фамилията си. Много съм удовлетворен, че направих тази крачка, тъй като демонстрирах доста положителни игри и завоювах доверието на Септември. Постепенно се приближих към мъжкия футбол – въобще не ми беше елементарно. Много съм бърз и техничен, което ме отличава. Не ме е боязън да играя един на един. Семейството ми доста ми оказва помощ. С тяхната поддръжка съм стигнал дотук и съм им доста признателен. Те доста се зарадваха, тъй като това е доста огромен клуб. Ще покажа, че неслучайно съм в ЦСКА ", съобщи той.

" Като разбрах за офертата, бях в потрес – толкоз огромен отбор да желае 18-годишен футболист. Бях доста щастлив и това няма по какъв начин да се изясни с думи. В клуба има доста положителни футболисти и ще ми бъде доста по-трудно. Трябва да печеля доверието на треньора и управлението. Ще се влагам на 120% в тренировките, с цел да може да си намеря място в тима “, добави Александров.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР