ЦСКА разочарова с представянето си в първата официална среща за

...
ЦСКА разочарова с представянето си в първата официална среща за
Коментари Харесай

Червенков: Футболистите на ЦСКА трябва да са гладни за победи и титли

ЦСКА разочарова с представянето си в първата публична среща за 2022 година. " Червените " приключиха 1:1 с Локомотив (София) на " Васил Левски ", а по-лошото е, че представянето на тима не отговаряше на упоритостите му. " Мач Телеграф " потърси за мнение някогашния състезател и помощник-треньор на " армейците " - Ангел Червенков, който изрази опасенията си от играта.

" Не останах впечатлен от играта на ЦСКА. Новото беше, че Мено Кох не игра до Юрген Метай, само че евентуално има причина за това нещо. Мисля, че мястото на Кох е измежду титулярните 11. Могат да стават ротации, само че Кох сподели с изявите си, че заслужава титулярното място. " Червените " не влязоха добре в срещата. Нямаше ги познатата експанзия и доминация по терена, каквито са присъщи на ЦСКА. И по-късно безгрижно държание още от началото на мача се стигна и до попадението на Симеон Славчев. След това мъчно се обръща дуел, изключително когато отсреща има един добре спретнат в защита тим. Не се сътвориха задоволително положения. С цялото ми почитание към Локо София, само че нямат голяма класа в редиците си.
 Варела ще бъде на линия за значимия мач със Славия
Варела ще бъде на линия за значимия мач със Славия

Добри вести за ЦСКА

Липсва типичният плеймейкър в състава на ЦСКА. Малко се подхранваха крилата и не стигаха задоволително топки до Кайседо. Вилдсхут получава постоянно късмет, само че успеваемостта му не е изключително впечатляваща. Не се основават задоволително положения и това е проблем. Аз съм склонен със Стойчо Младенов, че всичко е душeвност. Всеки един от тези играчи, които бранят емблемата на клуба, би трябвало да са гладни за победи и трофеи. Трябва да имат предпочитание да гонят позитивните резултати всяка среща. Ето да вземем за пример последната среща сред ЦСКА и Лудогорец през предходната година. " Армейците " победиха с чудесно построена тактика. Спазваха тактическата дисциплинираност и това докара до позитивен резултат. Недопустимо е обаче да правиш сходни неверни стъпки в борбата за купата. Тези играчи са привлечени на " Българска войска " и този, който ги е привлякъл, би трябвало да е наясно, че в този тим играчите би трябвало да имат нужната душeвност и да печелят всеки мач.

Има още доста какво да се желае. В състава има играчи, които да разрушават играта на съперника. Вион, Жеферсон, по насила и Мухар, само че липсва креативност в нападателен проект. Кери направи няколко мощни мача и се трансформира в натоварена с доста упования фигура. Има качества, само че не е типичният плеймейкър. До края на сезона има доста мачове. Интригата несъмнено е жива и съм сигурен, че ЦСКА няма да се откаже елементарно. Всичко може да се случи. Има и директни конфликти сред двата тима. Ако в тях " алените " победят, психически ще имат преимущество. Но би трябвало да печелят и другите си мачове. Да не забравяме, че и Лудогорец позволи много неточности напролет. Но въпреки всичко при тях нещата са по-добре. Те имат дълбочина в състава и класа. Винаги съм казвал, че класата коства пари. В редиците на ЦСКА на този стадий не мисля, че дълбочината е задоволителна. В срещата с Локо (Сф) видяхме, че липсват ситуациите. Не стигаха задоволително топки до Кайседо. Имаше едно състояние в края на срещата, което неубедителният Бисмарк Чарлс пропиля. Има проблеми и в отбрана. Едно подаване в прецизен миг и неприятелски халф се озова самичък против Бусато, а това докара и до гол за Локомотив (Сф). ЦСКА има едно огромно преимущество пред Лудогорец и това е публиката. Тези почитатели ще поддържат тима до последно, само че играчите би трябвало да си вземат записка и да бъдат сериозни към самите себе си. Трябва да зарадват тази невероятна аудитория! ", приключи Червенков.
 Жеферсон - рекордьор по картони в ЦСКА
Жеферсон - рекордьор по картони в ЦСКА

Записа 120-ия си мач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР