ЦСКА постигна солиден успех с 6:0 над Миньор Перник в

...
ЦСКА постигна солиден успех с 6:0 над Миньор Перник в
Коментари Харесай

ЦСКА прегази Миньор с 6:0 в контрола

ЦСКА реализира стабилен триумф с 6:0 над Миньор Перник в контролна среща, изиграна през днешния ден.Тибо Вион центрира от корнер в наказателното поле на Миньор Перник в 9-ата минута, след което Жеферсон стреля с глава, само че неопределено в навън.

Калоян Йосифов насочи удар от отдалеченост в 13-ата минута, само че Димитър Евтимов избави.

Осем минути по-късно Гарсез излезе на стрелкова позиция в наказателното поле, само че Ивайло Иванов го притисна, а по-късно ударът му бе отразен от вратаря Никола Колев, който мазета с крайник в корнер.

Мено Кох получи жълт картон в 27-ата минута, откакто спря откъсващ се футболист на Миньор, който получи пас през средата на отбраната и имаше опция да остане самичък против Евтимов.

Две минути по-късно Тибо Вион центрира отдясно по земя, топката се разноски из вратарското поле без нито един състезател да я допре, стигна до Минков, който стреля в навън.

ЦСКА поведе с 1:0 в 33-ата минута, когато Гарсез подаде по земя към Бисмарк Чарлс на първа греда. Нападателят спря топката и я върна обратно към непокрития Марселино Кареасо, а той с удар по земя я прати в долния ляв ъгъл на вратата на Никола Колев.

Тибо Вион центрира от корнер в наказателното поле на Миньор в 38-ата минута, след което Жеферсон стреля с глава, само че в навън.

Три минути по-късно Бисмарк Чарлс стреля от фал от към 25 метра фронтално против вратата на Миньор Перник, само че Никола Колев се намеси и боксира мощния удар.

Началните минути на второто полувреме се играха напълно в половината на Миньор, само че ЦСКА не съумя да означи второ попадение.

Миньор Перник провежда добра офанзива в 59-ата минута, когато Стивън Кирил подаде топката към Мартин Иванов, който стреля, само че над напречната греда в навън.

ЦСКА вкара втори гол в 62-ата минута, когато Тибо Вион подаде на Браян Морено, който преодоля бранител на Миньор и стреля по земя, топката мина под пложа на вратаря и влезна в далечния ъгъл за 2:0.

ЦСКА поведе с 3:0 в 66-ата минута. Триходова композиция с по едно допиране изведе Маурисио Гарсез очи в очи с вратаря и макар рикошета, който се получи при удара на бразилеца, топката влезе за трети път във вратата на гостуващия тим.

ЦСКА означи четвърти гол във вратата на Миньор в 74-ата минута. Ивайло Иванов сбърка в опита да изнесе топката и Браян Морено му я лиши на тъчлинията, след което подаде към Дюкенс Назон в наказателното поле на гостите, а той на празна врата вкара за 4:0.

Веднага след подновяването на играта пред Назон се откри нова опция, само че този път вратарят на Миньор отрази удара му.

Миньор провежда добра офанзива в 80-ата минута, Стивън Кирилов стреля, само че Евтимов съумя да избави с крайник.

След центриране на Минков в наказателното поле на Миньор в 83-ата минута, Венцислав Василев в опита да избие топката я прати в личната си врата в долния десен ъгъл.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР