ЦСКА победи словашкия Тренчин с 2:0 в третата си проверка

...
ЦСКА победи словашкия Тренчин с 2:0 в третата си проверка
Коментари Харесай

ЦСКА надви Тренчин за първи успех в Турция

ЦСКА победи словашкия Тренчин с 2:0 в третата си инспекция от зимния предварителен лагер в Турция. Точни за „ армейците “ бяха Тобиас Хайнц в 53-та минута и Дюкенс Назон в 85-та. Първи минути за ЦСКА записа и най-новото попълнение Мартин Стойчев.


През първото полувреме след прекрасен самостоятелен пробив на Матиас Фаетон негов шут по диагонала не затрудни вратаря на Тренчин. В средата на първата част, в границите на няколко минути, стражът на „ армейците “ Густаво Бусато се отличи с няколко отлични спасявания. В 35-та минута гостите уцелиха горната греда след прекрасен изстрел на централния нападател. До края на полувремето тимът на Нестор Ел Маестро не стигна до нещо по-опасно и полувремето приключи при резултат 0:0.

На почивката за ЦСКА в игра се появиха Марин Орлинов и Дюкенс Назон. В 53-та минута Тобиас Хайнц откри резултата за „ алените “ след хубаво подаване на Матиас Фаетон. С обмислен изстрел по земя с десния крайник Хайнц изпрати топката в мрежата на словашкия отбор и по този начин означи първия гол за ЦСКА на турска земя. Минути по-късно прецизен удар на Хайнц бе отразен от стража на Тренчин.

В средата на второто полувреме за ЦСКА влязоха Мено Кох, Браян Кордоба и Данило Асприля, а новото попълнение Мартин Стойчев направи своя всекидневен дебют за „ армейците “. Четвърт час преди края минути записаха Емануел Шакич и Станислав Шопов. Десет минути преди края със ужасно избавяне се отличи вратарят Марин Орлинов. В 85-та минута резултатът стана 2:0 за ЦСКА с гол на Дюкенс Назон. След дълго осъществяване на тъч нападателят се обърна чудесно в наказателното поле и с прекрасен удар прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Тренчин, оформяйки крайния резултат 2:0.

Последният мач на ЦСКА в Турция ще бъде против чешкия първокласен отбор Бохемианс (Прага) на 3 февруари. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР