ЦСКА победи Пирин с 2:1 в последната си контрола преди

...
ЦСКА победи Пирин с 2:1 в последната си контрола преди
Коментари Харесай

ЦСКА надви Пирин само с 2:1 в последната си контрола

ЦСКА победи " Пирин " с 2:1 в последната си контрола преди старта на шампионата. Брадли де Нойер откри в 40-ата минута, откакто доби удар на Шопов във вратата, а в 65-ата новото попълнение Тобиас Хайнц изведе Дюкенс Назон по крилото, той литна бранител на благоевградчани и трансферира вратаря Янко Георгиев.

ЦСКА обаче още веднъж сподели проблеми в отбрана. Гостите имаха няколко невероятни положения за гол, които бяха пропуснати от нападателите им. Така се стигна и до попадението на резервата Владимир Медвед в 82-ата мин.

" ЦСКА е подготвен да зарадва почитателите с тази купа. Това постоянно е била задачата. ЦСКА трябв да преследва декларираната цел и ще създадем всичко допустимо, с цел да реализираме тази купа. Вярвам в тима и треньора, уверен съм в качеството на футболистите, които имаме ", съобщи преди представянето на тима изпълнителният шеф Филип Филипов.

" Дали имам вяра във феърплея? В спорта това е водещо, не е толкоз значимо кой ще е първенец, а да има феърплей и всичко да се взема решение на терена, по този начин и равнището на футбола ще се вдигне ", добави той.

Филип Филипов обясни, че ЦСКА няма да прави повече входящи или изходящи прехвърляния: " Това са футболистите за пролетния полусезон, мисля че имат нужния капацитет. Това ще е съставът, който ще се бори напролет ".

Относно обстановката към стадион " Българска войска ", той съобщи: " Когато излезе съответна информация за стъпките, които се следват по отношение на стадиона, незабавно и почитателите и всички ще бъдат осведомени. Това което аз мога да кажа е, че се работи всекидневно, проектът се следва, периодите се съблюдават. ЦСКА ще има в действителност съвременен и европейски стадион. Няма нищо по-хубаво от това " Армията " да е цялостна, да е алена и почитателите да поддържат тима, безкористно, както са го правили постоянно ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР