ЦСКА победи ФК ЦСКА 1948 в мач от първия кръг

...
ЦСКА победи ФК ЦСКА 1948 в мач от първия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и ЦСКА сътвориха същинско зрелище за 2:4

ЦСКА победи ФК ЦСКА 1948 в мач от първия кръг на efbet Лига. " Армейците " се постановиха с 4:2 на Националния стадион като посетители.

" Червените ", които в този мач играха в черно първо поведоха посредством Баи, само че след две попадения на Чочев позволиха цялостен поврат. Юга изравни, а Матей бе прецизен от дузпа за 3:2. Минута преди края на срещата Кайседо оформи крайното 4:2.
Снимка: БГНЕС  ЦСКА 1948 и ЦСКА сътвориха същинско представление за 2:4
Срещата стартира доста по-добре за " армейците ". В първите минути Кери извърши фаул, само че Хайдаров мазета топката от рискова позиция. В 9-ата минута и домакините имаха късмет. Йосков получи топката в наказателното поле и се освободи от опеката на Матей, стреля, само че ударът му беше блокиран от Турицов, който мазета уверено. Последва доминация на отбора на Любослав Пенев. Кери на няколко пъти опита удари, само че Наумов бе на мястото си и внимаваше.

В 29-ата минута ЦСКА поведе. До попадението се стигна след отнета топка в центъра на терена след неточност на домакините. Греъм Кери напредна и подаде към Баи на десния фланг, който със мощен удар по диагонала откри долния десен ъгъл на вратата на Даниел Наумов.
Снимка: БГНЕС  ЦСКА 1948 и ЦСКА сътвориха същинско представление за 2:4
Само две минути по-късно, младият Радослав Живков можеше да се отблагодари по най-хубавия метод за шанса, който получи, като изскочи очи в очи с вратаря след ловък пас на Вилдсхут, само че в последна сметка стреля много едва и неопределено и не съумя да вкара. Минута преди края на полувремето, Турицов прати точно центриране право към Живков, който засече с глава и стреля този път добре, само че топката излезе в навън.

През втората част, съставът на ФК ЦСКА 1948 излезе видоизменен. В игра влезе Ивайло Чочев, който даде сериозен подтик на отбора.

Още в 47-ата минута Георги Русев центрира от корнер, влезлият преди минута национал надскочи всички и отблизо разстояние засече с глава за 1:1! Бившият състезател на ЦСКА сподели почитание към противника и не изрази насладата си.
Снимка: БГНЕС  ЦСКА 1948 и ЦСКА сътвориха същинско представление за 2:4
В 56-ата минута, Ивайло Чочев бе арестуван и повален от Радослав Живков. Съдията Железов бе безапелационен. Зад бялата точка застана Ивайло Чочев застана зад бялата точка. Густаво Бусато се хвърли в другия ъгъл и нямаше късмет, Чочев бе прецизен. Обратът за домакините бе цялостен. В 72-ата минута, Иван Турицов опита удар, само че Димитър Пиргов мазета, топката стигна до Амос Юга, който от към 25 метра стреля, Наумов не се намеси добре и топката влезе в мрежата за 2:2. Десет минути по-късно, ЦСКА изиска дузпа поради игра с ръка на Марин след удар на Кайседо. Валентин Железов самичък ревизира обстановката и отсъди дузпа. Играчът на домакините получи и втори жълт картон. Юрген Матей извърши тъкмо за 3:2.
Снимка: БГНЕС  ЦСКА 1948 и ЦСКА сътвориха същинско представление за 2:4
Две минути по-късно Любослав Пенев бе изпъден след нов митинг против съдията откакто през първата част бе предизвестен публично.

В последната минута на добавеното време, Кайседо беше останал самичък на центъра, напредна, преодоля излезлия Наумов и на празна врата нямаше по какъв начин да сгреши за крайното 4:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР