ЦСКА победи Етър с 2:1 в среща от 24-ия кръг

...
ЦСКА победи Етър с 2:1 в среща от 24-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА отново изпита трудности, но победи

ЦСКА победи Етър с 2:1 в среща от 24-ия кръг на Първа лига. Пред малко фенове и незадоволително положително осветяване на "Българска войска " "червените " разочароваха почитателите си, само че понижиха на 3 точки изоставането от водача Лудогорец, до момента в който Етър остава измежду последните в елита.

Двубоят стартира добре за "армейците ", като Каранга и Десподов се разминаха с гола на два пъти към 10-ата минута на срещата, написа "Блиц ".

ЦСКА въпреки всичко откри резултата в 23-ата минута, когато Каранга получи топката в наказателното поле и я вкара без проблем. Минути по-късно Яни Пехливанов можеше да изравни, само че стреля в тялото на вратаря на ЦСКА.

Гостите от Велико Търново се добраха до равенството в края на първата част след мощен удар от отдалеченост на Аласана Мане.

През втората част желанието на футболистите и рисковите положения пред двамата вратари внезапно понижиха.

"Червените " се регистрираха с пропуск на Десподов в 77-ата минута, а 10 по-късно Сърмов можеше да донесе успеха на Етър с мощен шут от воле, париран от Черниаускас.

ЦСКА въпреки всичко се избави от втори хикс в последните три мача, и то против предпоследния в класирането, с гол в 86-ата минута на резервата Енрике, който се разписа след пас на Каранга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР