ЦСКА отстрани БАТЕ (Борисов) с 2:0 и ще се изправи

...
ЦСКА отстрани БАТЕ (Борисов) с 2:0 и ще се изправи
Коментари Харесай

Али Соу е по-скъп от целия следващ съперник на ЦСКА в Лига Европа

ЦСКА в профил БАТЕ (Борисов) с 2:0 и ще се изправи против Б36 Торсхавн на стадион " Българска войска " в опит да стигне до плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Мачът ще бъде на 24 септември, четвъртък.

Ясно е, че футболистите на Стамен Белчев не би трябвало да подценяват отбора от Фарьорски острови, с цел да не им се случи случката от срещата със Сиренс, само че самите те подвигнаха летвата с триумфа над БАТЕ. И всичко с изключение на победа против Б36 ще е всеизвестен неуспех. Не желаеме даже да си помисляме, че нещо сходно може да се случи.

Следващият конкурент е 11 пъти първенец на Фарьорите и 6 пъти притежател на Купата на страната. Най-авторитетният уебсайт за прехвърляния transfermarkt.com прави оценка отбора на общо... 1.43 милиона евро. За съпоставяне - там Али Соу коства 2 милиона.

В момента Б36 са четвърти в класирането, след 17 мача имат 37 точки. Треньорът им е Якуп а Борг. В състава е цялостно с локални момчета. Има единствено двама чужденци - халф и нападател. Халфът е от Полша, на 22 години. Името му може да заплете езика на всеки - Михал Прзибилски. Голямата звезда на отбора, в случай че изобщо може да се каже, че сходен тим има звезда, това е нападателят от Дания Себастиан Пингел. На 27 години е, а през този сезон има 16 мача с 8 гола и 4 асистенции в шампионата на Фарьорски острови.
 Новият в ЦСКА Тибо Вион - до Погба, на международния футболен престол
Новият в ЦСКА Тибо Вион - до Погба, на международния футболен престол

Десният бек е първенец на Мондиала през 2013-а година с Франция U20, бил е и нападател
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР