ЦСКА обяви официално раздялата си с треньора Нестор Ел Маестро,

...
ЦСКА обяви официално раздялата си с треньора Нестор Ел Маестро,
Коментари Харесай

ЦСКА обяви официално раздялата си с Нестор Ел Маестро. Начело застава Стамен Белчев

ЦСКА разгласи публично раздялата си с треньора Нестор Ел Маестро, както и с неговия щаб. Причината за това решение са слабите резултати, като ЦСКА загуби от Пирин вкъщи с 1:2 и това изпрати отбора на трето място, на цели девет точки от върха.

Начело на ЦСКА ще застане Стамен Белчев с асистент Анатоли Нанков. Треньор на вратарите остава Стоян Колев, а анализатор на отбора ще бъде Христиан Христов, съощбиха от " алените ". Ето какво гласи цялостното известие на ЦСКА без редакторска интервенция:

" След незадоволителните резултати в последните мачове управлението на ЦСКА взе решение да освободи старши треньора Нестор ел Маестро и помощниците Никон ел Маестро и Александър Гицов.
Благодарим на досегашния треньорски щаб за работата и им пожелаваме триумф в бъдещите инициативи!

На тяхно място отпред на отбора застава Стамен Белчев с асистент някогашният състезател на ЦСКА Анатоли Нанков. Бившият пазач на „ армейците “ Стоян Колев резервира позицията си треньор на вратарите. Анализатор на отбора ще бъде Христиан Христов.

Във връзка със завръщането си отпред на първия тим, Стамен Белчев ще даде конференция на 16.04.24 година от 10:00 ч. на националния стадион " Васил Левски ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР